ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Το CosmoClassical “ζωντάνεψε” το εκθεσιακό κέντρο “Απόστολος Μαρδύρης”

Το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2021 το Cosmopolis_2021  ταξίδεψε με την ζωντανή παρουσίαση της όπερας του Wolfgang Amadeus Mozart “Così fan tutte” από την CosmoClassical Youth Orchestra, μία ορχήστρα νέων με τη συμμετοχή ερμηνευτών και μουσικών από έξι ευρωπαϊκές χώρες, την Καβάλα σε κάτι μαγικό… Και το εκθεσιακό κέντρο “Απόστολος Μαρδύρης” ζωντάνεψε ξανά..

Το εκθεσιακό κέντρο “Απόστολος Μαρδύρης” μεταμορφώθηκε και φιλοξενήσε στην sold out παράσταση το κοινό της Καβάλας αλλά και πολιτικούς φορείς ακόμη και της χώρας.

Η φιλοξενία της παραγωγής στο εκθεσιακό κέντρο σήμαινε  και την έναρξη μιας νέας, ουσιαστικής συνεργασίας του φεστιβάλ με το Επιμελητήριο Καβάλας.

Ένας χώρος «κλειστός» για δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας να έχει έχει αποκτήσει μιαν άλλη προοπτική και στην μεγάλη σκηνή οι καλλιτέχνες να μαγεύουν.

Η όπερα του Μότσαρτ “Così fan tutte” θα ανέβει από την CosmoClassical Youth Orchestra και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, στο πλαίσιο της σύμπραξης του φεστιβάλ Cosmopolis με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε ο Υφυπουργός Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας και Καβαλιώτης κ. Κώστας Φραγκογιάννη, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης,ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλα κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Κωστής Σιμιτσής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκης Αγγελίδης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του COSMOPOLIS κ. Άλκης Ζοπόγλου, ο Πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού της Νέα Καρβάλης κ. Καπλάνης Ιωσηφίδης αλλά και φυσικά ένα κοινό που έδωσε το πιο δυνατό χειροκρότημα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version