ΞΑΝΘΗ

Το Φωνητικό Συγκρότημα ΙΣΚΡΙΤΣΑ(BG) στην Ξάνθη

Το παιδικό μουσικό θέατρο της ΦΕΞ, κι η υπεύθυνη του τμήματος κα Βάνια Φίτσεβα, προσκαλεί και παρουσιάζει στην σκηνή της ΦΕΞ στο σπίτι πολιτισμού, το συγκρότημα του Παιδικού εφηβικού Φωνητικού Συγκροτήματος ¨ΙΣΚΡΙΤΣΑ” από το Καζανλάκ της Βουλγαρίας.

Το συγκρότημα με καλλιτεχνική διευθύντρια την Κα Στέφκα Ντένεβα θα μας τραγουδήσει παραδοσιακό αλλά και έντεχνο τραγούδι και συνθέσεις.

Επίσης, δημοφιλή κομμάτια από την διεθνή μουσική σκηνή, γνωστά ιταλικά και γαλλικά παραδοσιακά τραγούδια.

Το Καζανλούκ ή Καζανλάκ (βουλγαρικά: Казанлък, Θρακική και Αρχαιοελληνική Σευθέπολις) είναι Βουλγαρική πόλη της Επαρχίας της Στάρα Ζαγόρα και βρίσκεται στο μέσο της ομώνυμης πεδιάδας, στους πρόποδες του Αίμου, στο ανατολικό άκρο της Κοιλάδας των Ρόδων. Είναι το διοικητικό κέντρο του ομώνυμου δήμου. Είναι το 10ο μεγαλύτερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας, με πληθυσμό 47.325 το Φεβρουάριο του 2011.Είναι το κέντρο παραγωγής ροδελαίου της Βουλγαρίας και το ροδελαιοπαραγωγό τριαντάφυλλο του Καζανλούκ είναι ένα από τα ευρύτερα αναγνωρίσιμα εθνικά σύμβολα. Το όνομα της πόλης οφείλεται στα καζάνια, μέσα στα οποία έβραζαν τα ρόδα της κοιλάδας για την παραγωγή αρωμάτων. σελίδα: http://kazanlak.bg/

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version