ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Το Φεβρουάριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι εγγραφές στη σχολή κινηματογράφου στη Δράμα.

Σε φάση προετοιμασίας της διδακτέας ύλης από την ακαδημαική επιτροπή του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου καθώς και στον σχεδιασμό των υπάρχοντων χώρων βρίσκεται το θέμα της δημιουργίας σχολής κινηματογράφου στη Δράμα.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας Γιώργος Δεμερτζής τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν οι εγγραφές καθώς έχει ήδη ξεκινήσει να υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον το οποίο μάλιστα είναι και μεγάλο.
Η σύνδεση της σχολής κινηματογράφου με τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στη πόλη της Δράμας αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμη θετικό στοιχείο στην ανάπτυξη της έβδομης τέχνης στην περιοχή.

 

Το πρόγραμμα θα έχει δύο κατευθύνσεις: Η μία θεωρητική και η δεύτερη δημιουργική, ανάλογα με το είδος των θεματικών ενοτήτων που θα επιλέξουν οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η εισαγωγή στη σχολή θα γίνεται σε κάθε εξάμηνο. Η φοίτηση στο πρόγραμμα είναι τετραετής (8 ακαδημαϊκά εξάμηνα) και σε πλήρη ανάπτυξη το πρόγραμμα μπορεί να έχει και στα 4 έτη 800-1000 εγγεγραμμένους φοιτητές.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version