ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Το ταξίδι στη Θάσο ξεκινάει με την THASSOSLINK

Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό μάλλον κρύβεται στο νησί της Θάσου. Περιτριγυρισμένο από τα καταγάλανα νερά του Β. Αιγαίου και σε απόσταση μόλις 6 ναυτικά μίλια από την απέναντι ακτή βρίσκεται το νησί της Θάσου. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα ξενοιασιάς και χαλάρωσης, σε ένα τόπο ανέγγιχτο ακόμη από το μαζικό τουρισμό, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία για πραγματικά μοναδικές και αξέχαστες διακοπές.

Οι διακοπές μας ωστόσο ξεκινούν με την ΤHASSOSLINK, μία από τις εταιρείες που κρατούν ”ζωντανή” την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού. Όπως τονίζει σε δηλώσεις του στο ENA CHANNEL και στο enanews.gr ο καπετάνιος  του πλοίου Άγιος Αθανάσιος και πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού κ. Προκόπιος Παρλιάρος η THASSOSLINK επενδύει όχι μόνο στην ποιότητα του στόλου της αλλά και στον τομέα της ασφάλειας πληρώντας τις πλέον σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές.

 

 

 

 

Με το ”Στέλιος Φιλιάγκος” μόλις 4 ετών, αμφίδρομο και πλέον σύγχρονο, το επιβατηγό οχηματαγωγό, φιλοξενεί να αποτελεί την βέλτιστη επιλογή του ταξιδιώτη από και προς τη Θάσο και σημαντικό μοχλό ανάπτυξης και ευημερίας του νησιού, εξασφαλίζοντας στους κατοίκους της Θάσου την απαραίτητη σύνδεση με την Καβάλα.

 

 

Όπως τονίζει ο κ. Παρλιάρος η THASSOLINK σας προσφέρει καθημερινά, υψηλού επιπέδου μετακινήσεις, με ασφάλεια, ταχύτητα, άνεση και αξιοπιστία ταξιδιού από και προς Θάσου. Η εταιρεία ξεκίνησε τα δρομολόγια, από και προς Θάσου, στις 19 Ιουνίου 2014 και θα συνεχίζονται καθ ‘ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Όπως τονίζει ο κ. Παρλιάρος κύριος σκοπός της εταιρείας είναι αυτό το καλοκαίρι με όλες τις δυνάμεις της να παρέχει με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι των επισκεπτών της Θάσου με την απόλυτη ασφάλεια κατά του covid – 19. Μία σεζόν που θα πρέπει να στηριχθεί από όλους και το νησί να πρωταγωνιστήσει ως κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version