ΓΥΝΑΙΚΑ

Το μυστικό της Μπιγιονσέ για λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Είτε είστε θαυμάστρια της Μπιγιονσέ είτε όχι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Βασίλισσα Μπέη μπορεί να τα κάνει όλα, και μάλιστα πολύ καλά. Τραγουδάει και χορεύει εξαιρετικά, ενώ μας έχει δείξει και το υποκριτικό της ταλέντο κάποιες φορές. Πώς διατηρείται τόσο φρέσκια και λαμπερή, με την επιδερμίδα της να είναι πραγματικά αξιοζήλευτη;

Ο προσωπικός της μακιγιέρ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του, ένα από τα τρικ της Μπιγιονσέ που κάνει την επιδερμίδα της να μοιάζει πιο νεανική και αψεγάδιαστη από ποτέ. Αυτό που κάνει η αγαπημένη σταρ, λοιπόν, είναι να εφαρμόζει την κρέμα ματιών της σε όλο της το πρόσωπο, ένα μυστικό που την βοηθάει να διατηρεί το πρόσωπό της άκρως νεανικό.

Οι κρέμες ματιών, καθώς προορίζονται για μια αρκετά ευαίσθητη και λεπτή περιοχή του προσώπου, έχουν μικρότερα σωματίδια και έτσι απορροφούνται πραγματικά πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Ωστόσο, αυτό που τονίζει ο ίδιος είναι το ότι αυτή η τεχνική θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, καθώς οι κρέμες ματιών έχουν εντατικά ενυδατικά συστατικά που θα μπορούσαν να φράξουν τους πόρους, ή ακόμη και να προκαλέσουν ακμή, καθώς τα δραστικά συστατικά τους θα μπορούσαν να είναι πολύ δραστικά για το δέρμα σας. Επίσης, μια άλλη εναλλακτική εφαρμογή της κρέμας ματιών είναι η εφαρμογή της στα χείλη εκτός από τα μάτια, καθώς το δέρμα είναι παρόμοιο και λεπτό.

Το δεύτερο μυστικό της Μπιγιονσέ για να φαίνεται το δέρμα σας νεότερο και άψογο είναι να χρησιμοποιείτε την κρέμα προσώπου σας σε όλο το σώμα σας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version