Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το Μαξίμου καταγγέλλει τον Λαφαζάνη ότι θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση

image_print

Σκληρή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου μετά την προαναγγελία Λαφαζάνη ότι η ομάδα του θα καταψηφίσει την κυβέρνηση – Τι απαντά η Αριστερή Πλατφόρμα – Η Τασία ομολογεί πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο

Στη γραμμή «σκότωσαν οι δικοί μας το γελαστό παιδί», που πρώτος υιοθέτησε δημοσίως ο Στέλιος Παππάς, ιστορικό στέλεχος του Συνασπισμού και πατέρας του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, το Μέγαρο Μαξίμου καταγγέλλει την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Με τον πιο ανοιχτό και ξεκάθαρο τρόπο, το βράδυ της Τετάρτης η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επιτέθηκε ανοιχτά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, το Iskra και τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας ότι έχουν λάβει την απόφαση να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Αριστεράς. Για να εξαπολύσει την σφοδρή επίθεση στην ομάδα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το πρωθυπουργικό επιτελείο αξιοποίησε πρωινή συνέντευξη του πρώην υπουργού και ηγέτη της Αριστερής Πλατφόρμας όπου ο κ. Λαφαζάνης προανήγγειλε ότι σε ενδεχόμενη ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, οι αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφισαν τη συμφωνία με τους Ευρωπαίους δανειστές και το τρίτο Μνημόνιο δεν θα στηρίξουν τον κ. Τσίπρα.

Έπειτα από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, η κυρία Γεροβασίλη καλεί τον κ. Λαφαζάνη να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις οι οποίες -όπως λέει- «θα βοηθήσουν όλους μας να κατανοήσουμε τη βάση στην οποία παίρνουν οι σύντροφοι την απόφαση ανατροπής της κυβέρνησης της Αριστεράς».

«Η Αριστερή Πλατφόρμα και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με τις δηλώσεις τους σήμερα γνωστοποίησαν ότι αποφάσισαν να καταψηφίσουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει η κυρία Γεροβασίλη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος προδιαγράφει την γραμμή αντιπαράθεσης με την ομάδα Λαφαζάνη η οποία -όπως είναι προφανές- θα είναι η επιστροφή στη δραχμή ή η παραμονή στο ευρώ.

«Είναι γνωστό ότι εδώ και τρία χρόνια οι ίδιοι καταψήφιζαν και δεν έδειξαν καμιά εμπιστοσύνη σχεδόν σε όλες τις αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής τα τελευταία χρόνια ακριβώς διότι δεν περιείχαν την προοπτική υιοθέτησης της δραχμής» αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη στη δήλωσή της και συνεχίζει θέτοντας ένα ερώτημα προς τον κ. Λαφαζάνη: «Η μετάβαση στο νέο νόμισμα που εισηγείται θα είναι σε συμφωνία με τους εταίρους ή όχι;

Αν είναι συμφωνημένη, θα έχουμε απλώς μνημόνιο με δραχμή πράγμα που δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση καλύτερη λύση για τα φτωχά και μεσαία στρώματα. Αν, για παράδειγμα, ο σύντροφος Στρατούλης ήταν υπουργός και η χώρα στη δραχμή, θα μπορούσε να εγγυηθεί το επίπεδο ζωής των συνταξιούχων;

Αν δεν είναι συμφωνημένη πώς θα στηριχτεί το νέο νόμισμα; Με ποια αποθεματικά; Με ποια ρευστότητα; Ή με ποια δάνεια από άλλες πηγές; Ή μήπως θα υποτιμηθεί ελεύθερα με όρους παγκόσμιας αγοράς;

Τέλος, γνωρίζουμε όλοι ότι το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών ήθελε και ενδιάμεσα προαπαιτούμενα μετά τις 22 Ιουλίου αλλά και δάνειο γέφυρα, που οι προσπάθειες της διαπραγματευτικής ομάδας απέτρεψαν. Ήθελε, επίσης όπως γνωρίζουμε όλοι και ειδικά ο σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης, τη συντεταγμένη έξοδο της χώρας από το ευρώ. Το σχέδιο αυτό είχε ανοιχτά υποστηριχτεί στην κοινοβουλευτική ομάδα από τον ίδιο και άλλα στελέχη της αριστερής πλατφόρμας».

«Οι ξεκάθαρες απαντήσεις θα βοηθήσουν όλους μας να κατανοήσουμε τη βάση στην οποία παίρνουν οι σύντροφοι την απόφαση ανατροπής της κυβέρνησης της Αριστεράς», καταλήγει στη δήλωσή της η κυρία Γεροβασίλη.

Τι απαντούν κύκλοι της Αριστερής Πλατφόρμας
Πάντως, απαντώντας στην κυβερνητική ανακοίνωση, κύκλοι της Αριστερής Πλατφόρμας υποστηρίζουν πως η κυβέρνηση «πελαγοδρομεί και αμπελοφιλοσοφεί σε βάρος της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη» και την κατηγορούν πως «συνομολόγησε με Μέρκελ και Σόιμπλε για ένα νέο Μνημόνιο λιτότητας και εξόντωσης της κοινωνίας, ένα Μνημόνιο ξεπουλήματος της χώρας και υποτέλειας».

Όπως αναφέρουν, με την επίθεσή της η κυβέρνηση είναι προφανές ότι στο μόνο που αποβλέπει είναι να βρει διάτρητα άλλοθι για άμεσες εκλογές- εξπρές.

Το σχόλιο της Αριστερής Πλατφόρμας:

«Η κυβέρνηση, όσο κι αν πελαγοδρομεί και αμπελοφιλοσοφεί σε βάρος της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογήσει στο λαό ότι συνομολόγησε με Μέρκελ και Σόιμπλε ένα νέο Μνημόνιο λιτότητας και εξόντωσης της κοινωνίας, ένα Μνημόνιο ξεπουλήματος της χώρας και υποτέλειας.

Η κυβέρνηση, με την επίθεσή της στην Αριστερή Πλατφόρμα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι προφανές ότι στο μόνο που αποβλέπει είναι να βρει διάτρητα άλλοθι για άμεσες εκλογές- εξπρές. Τίποτα, όμως, και κανένα εκλογικό τέχνασμα δεν μπορεί να διασώσει τη νέα, καταστροφική συναίνεση, που εκφράστηκε στη Βουλή από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και την κυβέρνηση, με την από κοινού ψήφιση του τρίτου Μνημονίου».

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Είμαστε σε προεκλογική περίοδο
Λίγο αργότερο, το απόγευμα της Τετάρτης, η κα Χριστοδουλοπούλου, πρωταγωνίστρια μιας απαράδεκτης φιέστας με τον κ. Φλαμπουράρη στον καταυλισμό φιλοξενίας των μεταναστών στο Βοτανικό, ομολογούσε πως η χώρα βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τι θα γίνει με τους μετανάστες, δεδομένου ότι το κέντρο φιλοξενίας στο Βοτανικό αποτελεί μια προσωρινή λύση απάντησε: «Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο, έχω απαντήσει ήδη ότι το προσφυγικό θα αποτελέσει αιχμή της προεκλογικής καμπάνιας για την αντιπολίτευση». Παράλληλα τόνισε για το μεταναστευτικό πως «δεν είναι θέμα αν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ το θέμα άλλα ολόκληρη η Ευρώπη τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν προτάσεις, εμείς έχουμε καλέσει να μας φέρουν. Λυπάμαι για αυτό».

Και ο Κώστας Πουλάκης στο Μαξίμου
Το σενάριο για το ότι η χώρα έχει μπει πλέον σε προεκλογική περίοδο πυροδότησε και η παρουσία νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαξίμου του γενικού γραμματέα του υπουργού Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη. Να θυμίσουμε πως ο κ. Πουλάκης είναι και υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάλυση των δημοσκοπήσεων.

Τι είπε την Τετάρτη ο Λαφαζάνης
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το τρίτο Μνημόνιο εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορώντας την για αντιδημοκρατική νοοτροπία, μεθοδεύσεις και συμμαχία με τον Σόιμπλε.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει τη στάση που θα κρατήσει η Αριστερή Πλατφόρμα το επόμενο διάστημα λέγοντας «θα παραμείνουμε, σε κάθε περίπτωση, συνεπείς σε αυτό το «ΟΧΙ» και δεν πρόκειται κάτω από οποιοδήποτε πρόσχημα ή προκάλυμμα να δώσουμε το «πράσινο φως» στον οποιονδήποτε να εφαρμόσει αυτό το τρίτο μνημόνιο και να διαιωνίσει τις καταστροφικές για τη χώρα και το λαό μνημονιακές πολιτικές της ανηλεούς λιτότητας και της ταπεινωτικής υποτέλειας».

Στη συνέντευξή του, το στίγμα των συνεργασιών που θα επιδιώξει για να έχει το «όχι» πολιτική εκπροσώπηση λέγοντας ότι θα επιδιώξει διάλογο και συνεργασία με «ευρύτερες συλλογικότητες και προσωπικότητες του προοδευτικού, πατριωτικού και δημοκρατικού χώρου» προκειμένου, όπως λέει χαρακτηριστικά «να συνεχιστεί ο μεγάλος αγώνας του ΟΧΙ μέχρι το τέλος. Μέχρι την τελική νίκη».

Ανεβάζοντας, μάλιστα, τους τόνους τονίζει αφενός ότι «ο Σόιμπλε έχει επιβεβαιωθεί ως άριστος σύμμαχος της ελληνικής κυβέρνησης, υμνητής της μνημονιακής στροφής της και ως καλός «στρατολόγος» της στη γερμανική Βουλή για τη συλλογή ψήφων Γερμανών βουλευτών στο τρίτο μνημόνιο» και αφετέρου η κυβέρνηση «απεδείχθη ότι έχει πολύ χαλαρά αντανακλαστικά απέναντι στις σκληρές συνταγές Σόιμπλε, οι οποίες, σχεδόν, στο σύνολο τους ενσωματώθηκαν στο τρίτο μνημόνιο, το οποίο η Αθήνα έκανε δεκτό».

Επιμένει δε στην άποψη ότι η καταφυγή στο εθνικό νόμισμα, η διακοπή αποπληρωμής και η διαγραφή χρέους θα επιτρέψουν την ανάκτηση της ρευστότητας στην οικονομία και την κατάργηση του Μνημονίου.

Όσον αφορά τα σχέδια της κυβέρνησης κάνει λόγο για «μπλόφες», τρικ, τεχνάσματα και μεθοδεύσεις ενώ για τυχόν προσφυγή σε πρόωρες εκλογές σχολιάζει ότι «υποδηλώνουν αντιδημοκρατική νοοτροπία και δεν μπορούν να ξεγελάσουν το λαό ούτε να διασώσουν καμία κυβέρνηση που εφαρμόζει σκληρές μνημονιακές πολιτικές».

DNews Widget
Click to comment

Απάντηση

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε υπέρ της δίκαιης «τρέλας» για την καταβολή 13ης σύνταξης

image_print

Η αντικοινωνική ρητορική Μητσοτάκη, για το τάχα δημοσιονομικό ανέφικτο της καταβολής 13ης σύνταξης, αυτής που όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την εισήγαγε στη Βουλή, η Νέα Δημοκρατία την ψήφισε για να την καταργήσει στη συνέχεια, βρίσκει αναμενόμενο σύμμαχο τον Διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο «ισόβιος» εθνικός τραπεζίτης έκανε λόγο για «τρέλες» σε συνέντευξή του, αναφερόμενος σε παροχές, όπως η 13η σύνταξη, που σύμφωνα με αυτόν δεν έχουν αντίκρισμα παραγωγικότητας και δημοσιονομικού χώρου.

Η απόλυτη διάσταση ανάμεσα στη δεξιά, νεοφιλελεύθερη πολιτική και τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας εμφανίζεται ανάγλυφη για μία ακόμη φορά.

Με τους συνταξιούχους να υφίστανται τις οδυνηρές συνέπειες της ακρίβειας στα τρόφιμα, των υψηλών υγειονομικών δαπανών, της ακριβής ενέργειας και στέγης, η στήριξή τους, έστω με ένα μέρος, από τα υπερπλεονάσματα θεωρείται «τρέλα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δηλώνει υπέρ αυτής της «τρέλας». Έχοντας καταθέσει και σχετική τροπολογία από κοινού με τη Νέα Αριστερά, επαναλαμβάνει τη θέση του για: την επαναφορά της 13ης σύνταξης, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, και την κατάργηση/ενσωμάτωση προσωπικής διαφοράς.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και υπέρ των «αναξιοπαθούντων» μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Γι’ αυτά πάντα θα υπάρχει «δημοσιονομικός χώρος».

DNews Widget
Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σφοδρή κόντρα Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Από σπόντα γίνατε αξιωματική αντιπολίτευση»

image_print

Σε πολιτική αντιπαράθεση υψηλών τόνων εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ αιχμές άφησε και προς τη Ρένα Δούρου.

Στο επίκεντρο της σύγκρουσης βρέθηκε η στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στις προτεινόμενες συνταγματικές αλλαγές, με τον πρωθυπουργό να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι, παρά το γεγονός πως αναγνωρίζει την ανάγκη παρεμβάσεων σε κρίσιμα άρθρα, αποφεύγει να στηρίξει την έναρξη της αναθεωρητικής διαδικασίας.

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο κατά τη δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη «κατώτερο των περιστάσεων», υποστηρίζοντας ότι επικέντρωσε την ομιλία του περισσότερο στην κριτική για το κράτος δικαίου και λιγότερο στην ουσία των υπό αναθεώρηση διατάξεων.

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η αναφορά του πρωθυπουργού στη θέση του ΠΑΣΟΚ ως αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας πως δεν την κατέκτησε μέσα από τις εθνικές εκλογές, αλλά μετά τις κοινοβουλευτικές ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Γίνατε αξιωματική αντιπολίτευση από σπόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε και στη Ρένα Δούρου, με αφορμή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην παραστεί στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Αφού τη συνεχάρη για την ανάληψη της ηγεσίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, υπενθύμισε την περίοδο συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, κατά την οποία, όπως σημείωσε, το κόμμα συμμετείχε στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στο θεσμικό σκέλος, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο άρθρο 86 για την ποινική ευθύνη των υπουργών. Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η διερεύνηση των σχετικών υποθέσεων πρέπει να περνά στη Δικαιοσύνη και η Βουλή να περιορίζεται στην τελική απόφαση για την άσκηση δίωξης.

Στην κυβερνητική πρόταση περιλαμβάνονται ακόμη αλλαγές στο άρθρο 16 για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, η επέκταση της επιστολικής ψήφου στις εθνικές εκλογές, η συμμετοχή δικαστών στη διαδικασία επιλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, καθώς και παρεμβάσεις που αφορούν την αξιολόγηση και τη μονιμότητα στο Δημόσιο.

Το πολιτικό ενδιαφέρον μεταφέρεται πλέον στην ονομαστική ψηφοφορία και στις πλειοψηφίες που θα συγκεντρώσει κάθε αναθεωρητέα διάταξη, καθώς οι συσχετισμοί στην παρούσα Βουλή θα επηρεάσουν τις απαιτούμενες πλειοψηφίες στην επόμενη Αναθεωρητική Βουλή.

Η συζήτηση κατέδειξε παράλληλα ότι η Συνταγματική Αναθεώρηση αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά πεδία πολιτικής αντιπαράθεσης στον δρόμο προς τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοψίδης: Απολογισμός 2,5 ετών στη Ροδόπη με έργα, χρηματοδοτήσεις και αναπτυξιακές παρεμβάσεις

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης παρουσιάζει τον απολογισμό των 2,5 ετών διοίκησης στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.
image_print

Τον απολογισμό του έργου της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης παρουσίασε ο περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, στο πλαίσιο του κύκλου ενημερωτικών παρουσιάσεων που πραγματοποιεί στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Κομοτηνή, ο κ. Τοψίδης υποστήριξε ότι η Περιφέρεια έχει αυξήσει τους διαθέσιμους πόρους του ΕΣΠΑ κατά 206,4 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας πως σήμερα η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κατατάσσεται πρώτη στη χώρα σε εντάξεις και συμβασιοποιήσεις έργων του προγράμματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, οι ενταγμένες πράξεις αυξήθηκαν από 84 σε 936 μέσα στα πρώτα δυόμισι χρόνια της διοίκησης.

Έργα υποδομών στη Ροδόπη

Στην παρουσίασή του έγινε εκτενής αναφορά σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή ολοκληρώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τη μελέτη βελτίωσης της ιρλανδικής διάβασης του ποταμού Λίσσου στον Ίμερο, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις έξω από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, η παράδοση της νέας γέφυρας Κοσμίου και η ολοκλήρωση της γέφυρας Κομψάτου, καθώς και ασφαλτοστρώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και η ανακατασκευή της οδού Κοπτερό – Αμαξάδες.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις που υλοποιούνται σε ποτάμια, ρέματα και υδατορέματα της Ροδόπης, καθώς και οι εργασίες αναβάθμισης της ιρλανδικής διάβασης στο Ποντικόρεμα.

Πρωτογενής τομέας και υδατικοί πόροι

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που, σύμφωνα με τη διοίκηση της Περιφέρειας, ενισχύουν την αγροτική παραγωγή, όπως η αποκατάσταση αντλιοστασίων, οι εργασίες στους ταμιευτήρες Κομψάτου, Νέου Σιδηροχωρίου, Δύμης και Νέας Αδριανής, αλλά και ο σχεδιασμός νέων λιμνοδεξαμενών και ταμιευτήρων.

Ειδική αναφορά έγινε στο φράγμα Ιασίου, στις προτάσεις χρηματοδότησης για τα αρδευτικά δίκτυα, καθώς και στις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για το φράγμα Ιάσμου. Παρουσιάστηκαν επίσης οι παρεμβάσεις στις λιμνοθάλασσες της Ροδόπης και οι δράσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων στον πρωτογενή τομέα.

Υγεία, Παιδεία και κοινωνική πολιτική

Στην παρουσίαση επισημάνθηκαν, μεταξύ άλλων, η εφαρμογή οικονομικού κινήτρου για την προσέλκυση νέων γιατρών στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, η αναβάθμιση του εξοπλισμού των Κέντρων Υγείας και η ενίσχυση κοινωνικών δομών.

Αναφορές έγιναν επίσης στην άρση των εκκρεμοτήτων για τη Σχολή Κλασικών και Κοινωνικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων και σε έργα εκπαιδευτικών υποδομών.

Τουρισμός, πολιτισμός και επιχειρηματικότητα

Ο κ. Τοψίδης παρουσίασε δράσεις για την αναβάθμιση του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, την ανάδειξη του Βυζαντινού Κάστρου, την ψηφιοποίηση πολιτιστικών χώρων και την ίδρυση του Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMMO).

Στον τομέα της επιχειρηματικότητας έγινε αναφορά στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ, στη στήριξη νέων θέσεων εργασίας και στη λειτουργία του Γραφείου Εξωστρέφειας για την ενίσχυση των εξαγωγών.

Συναντήσεις και επισκέψεις

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο περιφερειάρχης δώρισε απινιδωτές στο ΚΤΕΛ Ροδόπης και στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, ενώ βράβευσε Σαμαρείτες Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συμμετοχή τους σε αποστολή στη Βενεζουέλα. Ακολούθησαν συναντήσεις εργασίας με δημάρχους και εκπροσώπους φορέων, επισκέψεις σε έργα της Ροδόπης και περιοδεία σε επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Κομοτηνής που έχουν χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.

Φωτογραφικό υλικό:

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en