ΑΠΟΨΕΙΣ

Το κόλπο που θα σε σώσει αν ξαφνικά σε προδώσει η μπαταρία του αυτοκινήτου

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις ενώ έχεις σταματήσει κάπου με το αυτοκίνητο, είναι να σε αφήσει η μπαταρία του. Και αν δεν έχεις οδική βοήθεια ή αν βιάζεσαι να φύγεις, τότε τα πράγματα μοιάζουν αρκετά δύσκολα. Καλό είναι, λοιπόν, για αυτές τις περιπτώσεις να γνωρίζεις ένα καλό κολπο το οποίο μπορεί να φανεί σωτήριο όταν η σκόνη η διάβρωση κάνουν την μπαταρία σου να σε εγκαταλείπει…

Η αλήθεια για τα χρώματα στα φανάρια που ελάχιστοι οδηγοί ξέρουν

Πρόκειται για μια λύση της στιγμής την οποία έχει προτείνει ο οδηγός αγώνων Cameron Steele (και νικητής του Baja 1000). Είναι ένα τρικ το οποίο μπορεί να σε σώσει από μια άτυχη στιγμή και επιπλέον από κόπο και χρόνο… Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κουτάκι Coca Cola. Άνοιξέ το και άδειασέ το κατευθείαν πάνω στους πόλους της μπαταρίας. Το οξύ που περιέχει το αναψυκτικό, σύμφωνα με τον ίδιο, θα διώξει τη διάβρωση και θα βελτιώσει την επαφή. Άρα και τις πιθανότητες να πάρει μπροστά το αυτοκίνητο.

Βέβαια αφού δώσεις αυτή την προσωρινή λύση, μην ξεχάσεις να ξεπλύνεις καλά τους πόλους για να αφαιρεθούν τα υπολείμματα του αναψυκτικού και επίσης να τους στεγνώσεις μετά εξίσου σχολαστικά με ένα πανί.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική έξυπνη λύση για ένα πρόβλημα του αυτοκινήτου. Επίσης ενδιαφέρον έχει να γνωρίζεις τα τρία καμπανάκια που σε προειδοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο. Θα γλιτώσεις μελλοντικά από πολλούς μπελάδες.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version