ΚΑΒΑΛΑ

το Ειδικό Σχολείο Καβάλας το οποίο εδρεύει στη Νέα Καρβάλη επισκέφτηκε η νέα δήμαρχος Καβάλας

Το Ειδικό Σχολείο Καβάλας το οποίο εδρεύει στη Νέα Καρβάλη επισκέφθηκε την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, η νέα Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα. 

Η κ. Τσανάκα αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου από τον διευθυντή του ιδρύματος κ. Παπαδόπουλο, σε δηλώσεις της χαρακτήρισε ως «ιεραποστολικής σημασίας» το έργο που επιτελείται εκεί, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονίσει την ιδιαίτερη σπουδαιότητα που έχει για την τοπική κοινωνία η ύπαρξη και λειτουργία του συγκεκριμένου σχολείου.

«Οι εκπαιδευτικοί στο σύνολο τους πραγματώνουν ένα αξιοθαύμαστο έργο» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Άλλωστε η ίδια, ενθουσιασμένη από την υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών,  διαβεβαίωσε τον διευθυντή για την αμέριστη στήριξη της «σε μια τόσο σημαντική κοινωνική δομή» συμπλήρωσε.

ΤΡΙΤΩΝ

Ακολούθως η νέα Δήμαρχος συναντήθηκε με μέλη της Διοίκησης του Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων  «Τρίτων», τα οποία της εξέθεσαν –μεταξύ άλλων- το πρόβλημα στέγης που αντιμετωπίζει ο Όμιλος, από τη στιγμή που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το χώρο που είχε στο λιμανάκι των Σφαγείων. Η κ. Τσανάκα άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή τα μέλη του συλλόγου, δεσμευόμενη να δώσει λύση το συντομότερο δυνατό.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version