Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Το Δημοτικό Ωδείο «συναντά» το Ιμαρέτ

Πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ, η δεύτερη από τις μουσικές εκδηλώσεις με γενικό τίτλο «Μουσικό καλοκαίρι 2017», του Δήμου Καβάλας και του Δημοτικού Ωδείου.

Το Δημοτικό Ωδείο συναντά το ξενοδοχείο Ιμαρέτ, υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η προετοιμασία της εκδήλωσης έχει ξεκινήσει. Υπάρχει στενή συνεργασία των εκπροσώπων του ξενοδοχείου, του προέδρου του δημοτικού ωδείου και του Δήμου Καβάλας.

Στο εγχείρημα εμπλέκεται ως υπεύθυνος της επιχείρησης του ξενοδοχείου Ιμαρέτ και ο πρώην αντιδήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

Όπως εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα μας ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Γιούλης Παπαδόπουλος, οι μουσικοί που θα εμφανιστούν στην εκδήλωση του Σαββάτου, θα βρίσκονται σε εξέδρα επί της πισίνας του ξενοδοχείου. Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που καλύπτει 250 χρόνια μουσικής. Πρόκειται για μια άριστη επαγγελματική ορχήστρα, την Estonian Sinfonietta Soloists, που θα παρουσιάσει κι έργα από την χώρα από την οποία προέρχεται, δηλαδή την Εσθονία.

Σύμφωνα με τον Γ. Παπαδόπουλο, η συναυλία θα είναι ιδιαίτερη, σ΄ έναν όμορφο χώρο, με περιορισμένες θέσεις για το κοινό,  έως 230. Γι αυτό κι όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν πρέπει από τώρα να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο για να κλείσουν θέση.

Ο Γ. Παπαδόπουλος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ωδείου, τον Δήμο Καβάλας, το Θ. Μουριάδη, την οικογένεια Μισιριάν, αλλά και το μουσικό σχολείο, που όλοι τους συνεργάζονται για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Το Σάββατο το βράδυ στην πισίνα του Ιμαρέτ θα παρακολουθήσουμε Εσθονική ορχήστρα δωματίου, που έχει εμφανισθεί σε όλη την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική, ενώ το Μάιο του επόμενου έτους θα παίξει στη μεγάλη αίθουσα των φίλων της μουσικής, στη Βιέννη.

Πρόκειται για επίλεκτα μέλη της ορχήστρας, που θα επωφεληθούν των όμορφων συνθηκών που επικρατούν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου Ιμαρέτ, στον υπέροχο κήπο του και στην τετράγωνη πισίνα του, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία πολύ όμορφη βραδιά.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δημος Παγγαίου | Στολισμός του Επιταφίου σε Ακροπόταμο -Καριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κάριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ακροπόταμος

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Αυλής

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ποταμιά Θάσου | Ιερός Ναός ” Εισόδια της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους “

Με κατάνυξη ,ο  στολισμός του Επιταφίου στον Ιερό Ναό ” Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους ” στην Ποταμιά της Θάσου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en