ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το ΑΤΜ στη Νικήσιανη και οι ευχαριστίες προς τον Μακάριο Λαζαρίδη

Με κοινή δήλωσή τους, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παγγαίου, Σαραντούδης Ευάγγελος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νικήσιανης, Στάμος Κωνσταντίνος εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη για την καθοριστική συμβολή του στην τοποθέτηση μηχανήματος Α.Τ.Μ. στην Κοινότητα Νικήσιανης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «εκ μέρους των συνδημοτών μας και του Τοπικού Συμβουλίου Νικήσιανης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νικήσιανης και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παγγαίου, του Δήμου Παγγαίου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς τον Βουλευτή Π.Ε Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη, για την τοποθέτηση Αυτόματης Ταμειολογιστικής Μηχανής (ΑΤΜ) της Τραπέζης ALPHA BANK στην Κοινότητα Νικήσιανης. Ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας, που ικανοποιείται μετά την πάροδο αρκετών ετών».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαζαρίδης, από τις 11 Φεβρουαρίου, είχε ανακοινώσει την εγκατάσταση του ΑΤΜ, καθώς η διοίκηση της Τράπεζας είχε αποδεχθεί το σχετικό αίτημά του, σε συνέχεια των επαφών του με την τοπική κοινωνία.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version