ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Άρης-Ολυμπιακός κρίνει τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Οι «ερυθρόλευκοι» θέτουν στόχο το ραντεβού με τον αιώνιο αντίπαλο
Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον αντίπαλό του στους τελικούς του πρωταθλήματος, την ώρα που ο Άρης υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό στο άδειο για μια ακόμη φορά Nick Galis Hall.

Οι «κίτρινοι» με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά τα ίδια προβλήματα στοχεύουν σε μια ακόμη υπέρβαση και το 2-2, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν επ ουδενί να επαναλάβουν τα ίδια λάθη και θέτουν στόχο το ραντεβού με τον αιώνιο αντίπαλο για δεύτερη σερί σεζόν στους τελικούς.

Οι μεν γηπεδούχοι πέραν της βοήθειας του κοινού θα στερηθούν και τις υπηρεσίες των τραυματιών Νέιμικ, Αντεγκμπόγε και Καραθανάση, ενώ αμφίβολος είναι ο Σίμτσακ. Στον αντίποδα, οι Πειραιώτες έφεραν άρον-άρον τον Σπανούλη από την Αθήνα και μοναδικό απόντα θα έχουν τον Πέτγουεϊ που δεν είναι 100% έτοιμος μετά το τράβηγμα που υπέστη.

Χριστοδούλου, Μητσόπουλος και Διαμαντής θα διευθύνουν τον αγώνα. Πρόκειται για το ενδέκατο ματς play offs με γηπεδούχο τον Άρη, με τις δύο ομάδες πλέον να βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία.

Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, η σειρά των τελικών θα αρχίσει Κυριακή ή Δευτέρα στο ΣΕΦ, αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ. Αν ο Άρης επαναλάβει το θαύμα της Τρίτης, όλα θα κριθούν σε πέμπτο ματς που θα γίνει το Σάββατο στο ΣΕΦ (18:30 και στην περίπτωση αυτή οι τελικοί θα αρχίσουν την Τετάρτη.

Πηγή: sport-fm.gr

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version