Quantcast
Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Τι ψήφισε η Περιφέρεια ΑΜΘ στις εκλογές της ΝΔ

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι των δύο μονομάχων για την αρχηγία της ΝΔ στην περιφέρεια μας αφού Κυριάκος Μητσοτάκης και Ευάγγελος Μειμαράκης εναλλάσονταν στους νομούς της περιφέρειας μας όπου επικράτησαν. Στην Καβάλα πάντως έστω και οριακά επικράτησε ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον νομό Καβάλας τα οριστικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΚΥΡΩΝ = 4475
Κυριάκος Μητσοτάκης 2278 50,9%
Βαγγέλης Μεϊμαράκης 2197 49,1%
Στην Ροδόπη επικράτησε ο Β.Μεϊμαράκης.Ψήφισαν συνολικά 2216 πολίτες και στις κάλπες βρέθηκαν 2189 έγκυρα ψηφοδέλτια και 2 λευκά. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έλαβε 1229 ψήφους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης 960, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Τα τελικά αποτελέσματα του Β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, στο ν.Σερρών (28/28 εκλογικά τμήματα) ανέδειξαν νικητή μεν τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη με ποσοστό 55% έναντι 45% του Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως η δυναμική και το κέρδος σε ψήφους δείχνουν «νικητή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης από 3132 ψήφους (42%) που πήρε στις 18/12 στις εκλογές της Κυριακής 10/1 πήρε 3.445 ψήφους (αύξηση 313 ψήφους), αντίθετα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 18/12 πήρε 1431 ψήφους (20%) ενώ στις εκλογές του β’ γυρου 2.821 ψήφους (αύξηση 1390 ψήφους).
Στην Δράμα ο κ. Μειμαράκης συγκεντρώνει 1506 ψήφους έναντι 1475 του Κ. Μητσοτάκη.

 

Σχεδόν τις δυνάμεις του από την πρώτη Κυριακή διατήρησε οριακά στην Ξάνθη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στη δεύτερη Κυριακή. Ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ διατήρησε την πρώτη θέση αλλά ο αντίπαλός του Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πανελλαδικό κλίμα, έκανε την έκπληξη και κέρδισε όλους τους υπόλοιπους εκλογείς της πρώτης Κυριακής.
Τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα της Ξάνθης
Ψήφισαν: 2.752 (συμμετοχή 78,94% σε σχέση με την πρώτη Κυριακή)
ΠΟΣΟΣΤΌ
ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Β. Μεϊμαράκης
1.542
56,03
1.641 (47,51 %)
Κ. Mητσοτάκης
1.210
43,97 %
792 (22,93 %)

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Μουσείο των Τραίνων | Η ιστορία του Ελληνικού σιδηροδρόμου ζωντανεύει στην Δράμα

Οδοιπορικό του Enachannel και της εκπομπής «Κρυμμένοι θησαυροί», πραγματοποιήθηκε στην Δράμα και συγκεκριμένα στο Μουσείο των τραίνων το οποιο αποτελεί πόλο έλξης και ένα στολίδι για τη Δράμα.

Το μουσείο δημιουργήθηκε σε ένα συγκρότημα εσωτερικών και υπαίθριων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ Ήφαιστος.

 

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας |120 χρόνια δίπλα στον άνθρωπο ως ασπίδα αλληλεγγύης

Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας είναι ένα φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τοποθετημένο στην ακριτική περιοχή της Δράμας.

Σκοπός και λόγος ύπαρξής του σωματείου αυτού, είναι σαφώς η προσφορά πάσης φύσεως στήριξης, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ωφελούμενου ατόμου.

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τρόμος για γυναίκα στην Δράμα : Βρήκε κομμένα τα φρένα του οχήματος της -Κινδύνεψαν τα παιδιά της!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Δράμα, όταν 38χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή η δική της και των δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της. «Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν!»

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en