ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Παντελίδη

Μία λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ, μάρκας Mercedes, είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο θάνατος του 33χρονου τραγουδιστή την περασμένη Πέμπτη ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα μόνο τραύμα. 

Επίσης η ίδια λυγισμένη λαμαρίνα, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία προσέκρουσε το όχημα, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη συνεπιβάτιδα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ την περασμένη Παρασκευή έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας η 21χρονη συνεπιβάτιδα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Η κοπέλα βιώνει μετατραυματικό σοκ και δεν μπόρεσε να πει πολλά στους άνδρες της τροχαίας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πάρουν νέα κατάθεση σήμερα. Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να πει η κοπέλα, προκύπτει ότι εκείνη ήταν η συνοδηγός και όχι η 30χρονη και πως δεν φορούσε ζώνη. 

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη που τραυματίστηκε ελαφρότερα, η οποία το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version