ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι… ανακάλυψε ο Βασίλης Τσεκούρας στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για το κοινωνικό μέρισμα

Από το επαγγελματικό μετερίζι της “Αξίας”, ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας δίνει δείγματα γραφής μιας αξόπιστης υπογραφής στον χώρο του οικονομικού ρεπορτάζ, το πάντα δύσκολο και απαιτητικό.

Μέχρι πρότινος, ο Βασίλης Τσεκούρας βρισκόταν και μπροστά στην οθόνη ως εκ των σημαντικών συντελεστών του SBC, πλέον όμως έχει γυρίσει σελίδα στα τηλεοπτικά δρώμενα, και αναζητεί το επόμενο μετερίζι του, αξιοποιώντας την προστιθέμενη αξία της δουλειάς του.

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook λοιπόν, ο Βασίλης Τσεκούρας… τσίμπησε ένα ενδιαφέρον εύρημα από την πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για το κοινωνικό μέρισμα, και το ανέδειξε:

“Από το ενημερωτικό του Υπουργείου Οικονομικών για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, προκύπτει μια απίστευτη καταγγελία!

«Προσοχή: Αν διαπιστώσετε ότι άγνωστο σε εσάς άτομο απεικονίζεται ως φιλοξενούμενός σας, μπορείτε να το εξαιρέσετε χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή που είναι διαθέσιμη δίπλα στο όνομα του. Η επιλογή αυτή συνιστά καταγγελία προς την οικεία ΔΟΥ σε βάρος του εμφαινόμενου ως φιλοξενούμενου, περί ψευδούς υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν δηλαδή κάποιοι, που για να παραπλανήσουν τις αρχές, δηλώνουν… φιλοξενούμενοι σε ένα σπίτι που δεν γνωρίζουν καν!”.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version