ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του δικτύου MAPS στις Σέρρες (video)

Ο Δήμος Σερρών και άλλοι 8 Ευρωπαικοί Δήμοι συναντιούνται αύριο Τρίτη 24 Απριλίου στις Σέρρες στο πλαίσιο του δικτύου MAPS για την παρουσίαση των τελικών αποτελεσμάτων για την βιώσιμη επανάχρηση των πρώην στρατιωτικών εγκαταστάσεων με την παρουσία διεθνούς φήμης ομιλητών.

Η τελική ανοικτή στο κοινό, εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου και ώρες 08:30 μέχρι 17:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Philippos Xenia και μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο Ιταλός Συντονιστής του Προγράμματος Λούκας Λαντζιόνι.

Άυριο είναι η τελική μέρα του προγράμματος MAPS, ενός προγράμματος που ασχολείται με την επαναχρησιμοποίηση των πρώην στρατοπέδων. Θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα των συναντήσεων και των εργασιών και οι Σέρρες είναι μέλος αυτού του πρότζεκτ.

Αύριο θα είναι μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα ημέρα για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη της ομάδας και καλούμε τους Σερραίους πολίτες να συμμετέχουν στην αυριανή εκδήλωση. Η συνεργασία μου με τον κ.Χράπα και όλα τα μέλη του Δήμου Σερρών ήταν μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εμπειρία.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version