Quantcast
Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Τζιτζικώστας | «Όσο είμαι περιφερειάρχης δεν θα υπάρξει κυβέρνηση που θα αγνοήσει την Αμφίπολη»

«Όσο είμαι περιφερειάρχης δεν θα υπάρξει κυβέρνηση που θα αγνοήσει την Αμφίπολη. Τα χρήματα στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι διασφαλισμένα. Και είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι, είτε κάποιοι μπορούν είτε όχι, το 1,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα διατεθεί αποκλειστικά για την Αμφίπολη» σημείωσε από τις Σέρρες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, με αφορμή την επιστροφή για διορθώσεις στο υπουργείο Πολιτισμού τεχνικού δελτίου για την ένταξη έργου για την Αμφίπολη στο ΕΣΠΑ.

Ο περιφερειάρχης βρέθηκε στο διοικητήριο των Σερρών όπου παρουσίασε, σε συνέντευξη Τύπου, τρεις μεγάλες παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού περίπου 24 εκατ. ευρώ, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε τρεις δήμους των Σερρών. Πρόκειται για δυο μεγάλα αποχετευτικά έργα στους δήμους Βισαλτίας και Εμμανουήλ Παππά, προϋπολογισμού 19 εκατ. ευρώ και για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σερρών, που περιλαμβάνει έργα τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα του αστικού κέντρου τα επόμενα χρόνια.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, οι δήμαρχοι Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα, Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας και Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, καθώς και οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

serrespress

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε το πρωί του Σαββάτου 27 Απρίλιου ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Μαρκόπολος στο γραφείο του απο μαθητές Μουσικών Σχολείων που βρίσκονται στην πόλη της Καβάλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Αδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδίαν” αλλά και απο την Πανηπειροτική Ενωση Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Υποτονική η κίνηση το Σαββάτο πρίν την Μ. Εβδομάδα στην λαϊκή αγορά της Καβάλας

Υποτονική ήταν ηκαταναλωτική κίνηση στην λαϊκή αγορά της Καβάλας, το Σάββατο πριν την μεγάλη εβδομάδα με τις προσδοκίες των επαγγελματίων που περίμεναν αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον να πέφτουν έξω, ωστόσο είναι αισιοδοξοι οτι η καταναλωτική κίνηση θα παρουσιάση άνοδο κατα την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ενω την ίδια ώρα υπάρχει έντονη ανησυχία για την διασύνδεση των μηχανιμάτων POS με τις ταμειακές μηχανές με την προθεσμία να εκπνέει για όλους τους επαγγελαμτίες την Μ. Τρίτη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πασχαλινό μπαζάρ απο τον Σύλλογο ΠΝΟΗ

Όπως κάθε έτσι και φέτος ο Σύλλογος ΠΝΟΗ, πραγματοποιήσε το Πασχαλινό του μπαζάρ, στο κέντρο της πόλης, με τους πολίτες της Καβάλας, να αγγαλιάζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σύλλογους ΠΝΟΗ, βοηθάει παιδιά και ευαλωτές οικογένειες όλο τον χρόνο και ο καθένας μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια του αυτή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en