ΚΑΒΑΛΑ

Τελειώνει το Φθινόπωρο η Μεγάλη Λέσχη

Τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη πρόκειται να ολοκληρωθεί το έργο της ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης. Αυτή τη διαβεβαίωση δίνει στο Δήμο Καβάλας ο ανάδοχος, ο οποίος δηλώνει ότι στα μέσα Σεπτέμβρη θα έχει ολοκληρώσει το εξωτερικό βάψιμο του μεγάλου και ιστορικού κτιρίου. Σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων η Μεγάλη Λέσχη θα βαφτεί εξωτερικά στο χρώμα που είχε όταν προ 100 περίπου ετών κατασκευάστηκε!

Οι εργασίες στον όροφο του ακινήτου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί ενώ τυγχάνουν ειδικής συντήρησης 20 περίπου έπιπλα αξίας που θα επανέλθουν στη θέση τους. Αντίθετα οι εργασίες στο ισόγειο συνεχίζονται, γίνονται εντατικά προκειμένου να τηρηθεί το προαναφερθέν χρονοδιάγραμμα.

Το έργο της ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης άρχισε  επί Σιμιτσή, με χρήματα του ΕΣΠΑ. Έλαβε ένα σωρό παρατάσεις ως προς την περαίωση του αλλά όπως φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού τελειώνει. Αμέσως μετά ο Δήμος Καβάλας θα αποφασίσει για τη χρήση του ακινήτου, ειδικά για τους δύο (ή περισσότερους) μεγάλους χώρους που προκύπτουν στο ισόγειο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version