ΕΚΛΟΓΕΣ

Τα πρώτα παρατράγουδα σε εκλογικά κέντρα της Ξάνθης

-Καταγγελίες για προσπάθεια εξαγοράς ψήφων ελέχθησαν από την Αστυνομία
Κλειδωμένες τουαλέτες αντίκρισαν το πρωί της Κυριακής δικαστικοί επιμελητές σε εκλογικά κέντρα της Ξάνθης. Ως γνωστόν ως εκλογικά κέντρα χρησιμοποιούνται σχολικές μονάδες της περιοχής, ωστόσο σε ορισμένα εξ αυτών οι τουαλέτες εντοπίστηκαν κλειδωμένες ενώ τα κλειδιά αναζητούνταν.
Πρόκειται για πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί και παρελθόν, ενώ εκτός από θυμηδία προκαλεί και σοβαρά πρόβλημα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων άλλα και των δικαστικών και εφορευτικών επιτρόπων.
Έκτος από παράπονα για τις κλειδωμένες τουαλέτες το αρμόδιο τμήμα εκλογών της ΠΕ Ξάνθης δέχθηκε και παράπονα ορισμένων…. για την
απουσία φρουράς από τα εκλογικά κέντρα! Φυσικά η ύπαρξη φρουράς στα εκλογικά κέντρα έχει καταργηθεί εδώ και χρονιά.
Κατά τα λοιπά η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται με τη συνήθη εικόνα που παρουσιάζουν οι εκλογές στην περιοχή. Ήδη από εχθές υπήρξαν καταγγελίες για προσπάθειες εκλογικής νοθείας ενώ η Αστυνομική Διευθέτηση Ξάνθης προχωρούσε σε ενδελεχή έλεγχο των καταγγελιών χωρίς να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Οι καταγγελίες ανέφεραν πως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ενός εκ των επτά συνδυασμών που διεκδικήσουν τον δήμο Ξάνθης μοίραζε χρήματα στο Δροσερό επιχειρώντας να εξαγοράσει ψήφους
Έξω από εκλογικά τμήματα της πόλης διενεργούνται και τα γνωστά exit polls τα που θα δώσουν και το πρώτο στίγμα των εκλογών μόλις κλείσουν οι κάλπες το απόγευμα.
Πηγή: thrakitoday

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version