ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Τα μπλόκα της Δράμας – δηλώσεις Χ.Γκόντια

Ο Νομός Δράμας αποτελεί ένα κομβικό σημείο της Ελλάδας γιατί εκτός του ότι είναι μια από τις πύλες της χώρας μας προς την Ευρώπη με το τελωνείο της Εξοχής, είναι και σημείο τέτοιο όπου τα μπλόκα αποκλείουν την Θράκη από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αυτή την στιγμή στη Δράμα υπάρχουν πάνω από 500 τρακτέρ στο δρόμο. Είναι μοιρασμένα σε  τρία μπλόκα. Το ένα είναι στην διασταύρωση Κοκκινογείων που ενώνει την Δράμα με την Βουλγαρία, το άλλο είναι στο τελωνείο της Εξοχής και το άλλο είναι στην διασταύρωση Δράμας – Καβάλας στο ύψος του Σκαρί. Οι κινήσεις που κάνουν και τα τρία μπλόκα μαζί είναι κοινές.«Ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», μας αναφέρει σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγη ώρα οΧρήστος Γκόντιας, γραμματέας της Πανελλήνιας Συντονιστικής επιτροπής αγροτών και συνεχίζει λέγοντας: «είμαστε ανοιχτοί σε όσους νέους φορείς θέλουν να εμπλακούν. Το ζητούμενο είναι ένα. Άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όσο για  το ασφαλιστικό δεν το συζητάμε καθόλου. Να αρχίσουν όλα από μηδενική βάση.»

 

Τονίζει δε ότι: «σε συντονισμό με όλα τα υπόλοιπα μπλόκα της Ελλάδος μετά την συνάντηση της Θεσσαλονίκης ακολουθούμε αυτά που είχαμε αποφασίσει και περιμένουμε όλον τον κόσμο στην Θεσσαλονίκη στις 28 Ιανουαρίου όπου θα η νέα μεγάλη συγκέντρωση αγροτών». AG

agrotes.eu

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version