ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 4/3/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 4/3/2017

Κριός

Γενικά
Ο τομέας της οικογένειας επανέρχεται σε ισορροπία, αγαπητέ Κριέ, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ασυνεννοησίας, κατά το οποίο δημιουργήθηκαν εντάσεις με τον συγγενικό περίγυρο. Τώρα η κατάσταση θα διαφοροποιηθεί και η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια, ενισχύοντας τη θετική πρόθεση και την καλή διάθεση απέναντί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις σχετικά με προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, χάρη στην ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα να καταφέρνεις πολλά. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί πρώτα να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Ταύρος

Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα με τις υπερβολικές ευθύνες που ανέλαβες, σε κούρασε ανεπανόρθωτα. Δυστυχώς, κάθε ενδεχόμενο να ξεκουραστείς θα φαντάζει απραγματοποίητο για πολύ καιρό ακόμα, οπότε συγκράτησε τις δυνάμεις σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην πίεση που προβλέπεται για το ζώδιό σου τις ερχόμενες μέρες. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν με καθοριστικό τρόπο, διευκολύνοντας τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, ώστε το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες σου καθώς και τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν κάποιες διακυμάνσεις. Φρόντισε να προσέξεις σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

Δίδυμος

Γενικά
Νέες καταστάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, στην καθημερινότητα, που θα οδηγήσουν σε δράσεις που δεν είχες προγραμματίσει και θα φέρουν ανασύνταξη της ζωής σου. Ένας σωστός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες που θα προκύψουν και να κρατήσεις τον απαραίτητο προσωπικό χρόνο, ώστε να μην αφήσεις ακάλυπτες τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και να κάνεις μαζί του συζητήσεις που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.

Καρκίνος

Γενικά
Η διαδρομή που διένυσες, αγαπητέ Καρκίνε, όλα αυτά τα χρόνια, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που γνωρίζουν οι άλλοι. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε υποτιμά και μην υπονομεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό με τη χαμηλή σου αυτοπεποίθηση. Η ώθηση που χρειάζεσαι είναι μικρή, αλλά καθοριστικής σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά και να νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις. Θέλεις να ενισχύσεις περισσότερο τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα.

Λέων

Γενικά
Η καλή διάθεση και ο ευγενικός σου χαρακτήρας κερδίζουν θετικές εντυπώσεις στον κοινωνικό περίγυρο. Μέσα σε αυτόν, κάποιο άτομο μεγάλου κύρους θα σου προσφέρει υποστήριξη που θα απογειώσει τη δημιουργικότητά σου και θα κερδίσεις αναγνώριση και δώρα. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να σε κρατήσει πίσω – αξιοποίησε την ευκαιρία που έρχεται τώρα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να καθυστερούσαν. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις.

Παρθένος

Γενικά
Οι απογοητεύσεις του παρελθόντος σε κούρασαν και μείωσαν την αυτοπεποίθησή σου. Προσπάθησε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να δράσεις δυναμικά, προκειμένου να διεκδικήσεις όσα στερήθηκες μέχρι τώρα. Οι πλανήτες ευνοούν την τόλμη και προσφέρουν στο ζώδιό σου θαυμάσιες ευκαιρίες βελτίωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να τα πας ακόμη καλύτερα αισθηματικά, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να προωθήσεις με μεγάλη ευκολία τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να κάνεις πολλά έξοδα.

Ζυγός

Γενικά
Τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσεις όσα ο φόβος δεν σου επέτρεψε το προηγούμενο διάστημα. Οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου αυτοπεποίθηση και σε βοηθούν να δράσεις δυναμικά, για να εξασφαλίσεις το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμείς. Προχώρα με σιγουριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Απόφυγε όμως τα περιττά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Γενικά
Η επιτυχία που περίμενες και πάνω στην οποία είχες συγκεντρώσει όλες σου τις δυνάμεις, καθυστερεί ακόμα και το άγχος σε έχει καταβάλει. Μην αφήσεις όμως τις αρνητικές σκέψεις να επισκιάσουν τα ευχάριστα που σύντομα πρόκειται να ακολουθήσουν για το ζώδιό σου. Η ικανοποίηση θα είναι σημαντική και με διάρκεια. Ετοιμάσου να τη δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις θα αγχώσουν, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να μην κάνεις άσκοπες αγορές.

Τοξότης

Γενικά
Η τεράστια ικανότητα που, ως Τοξότης, διαθέτεις στις δημόσιες σχέσεις, σου δημιουργεί διαρκώς ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν αξιοποιείς με τον κατάλληλο τρόπο. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνούν από μπροστά σου, κοιτώντας ως θεατής. Η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία για να την παρακολουθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να αναλωθείς με άλλες υποχρεώσεις και να μην δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται αρκετή ένταση, θα μπορέσεις όμως να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά. Ό,τι κάνεις, φρόντισε πρώτα να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

Αιγόκερως

Γενικά
Οι δυσκολίες που πέρασες σού άφησαν φοβίες, δυσπιστία και αρνητική διάθεση. Περιόρισε αυτά τα ακατάλληλα συναισθήματα και μην τα αφήσεις να αλλάξουν τον δρόμο που σου ανοίγουν οι πλανήτες. Πολύ σύντομα θα έχεις χειροπιαστές αποδείξεις για όσα η τύχη πρόκειται να προσφέρει στο ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά
Αν καταφέρεις να κερδίσεις την εύνοια κάποιου ατόμου με μεγάλη δύναμη που θα σε πλησιάσει, είναι πιθανόν να αλλάξει η ζωή σου. Δείξε προσοχή στα λόγια και στη συμπεριφορά σου όμως, γιατί ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μην βιάζεσαι και περιόρισε κάθε παρόρμηση. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις στην άκρη κάποιους εγωισμούς που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν, τώρα θα τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν σου είναι αναγκαίες.

Ιχθύς

Γενικά
Η διάθεσή σου για ολοκληρωτική αλλαγή θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, αγαπητέ Ιχθύ, μέσα από την παρέμβαση κάποιου προσώπου το οποίο θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του. Μην βιαστείς να προχωρήσεις και εξέτασε προσεκτικά τις λεπτομέρειες. Μέσα από αυτές θα καταλάβεις πολλά που δεν γνωρίζεις ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα επαγγελματικά θέματα που σε προβληματίζουν άμεσα. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για σένα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version