ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 28/12/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 28/12/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το καλό σου πνευματικό επίπεδο, η καλοσύνη του χαρακτήρα σου και τα πλούσια δημιουργικά σου χαρίσματα, αγαπητέ Κριέ, εντυπωσιάζουν φίλους, τον κοινωνικό σου περίγυρο αλλά και άτομα κύρους. Θα σου προταθεί μία υπόθεση πολύ σημαντική και από τη δική σου συμμετοχή και διάθεση θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη προκειμένου να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ‘ανοίγματα’ στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τελευταίο διάστημα λόγω του Ερμή που είναι ανάδρομος, τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά για το ζώδιό σου και το γεγονός δεν είναι καθόλου τυχαίο. Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί πολλά θα διαδίδονται από όσα έχεις πει, αλλά όχι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Φρόντισε να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό σε όλα τα θέματά σου και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει τις καλύτερες επιρροές της, αισθηματικά, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό προσφέρει στο ζώδιό σου ευκαιρίες για ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Τα όνειρά σου μετά από πολύχρονη προσπάθεια θα πραγματοποιηθούν και η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μην αποσπαστεί η προσοχή σου από τον στόχο, τώρα που η επιτυχία είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά σήμερα καλύτερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα τρέχουν. Θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε ό,τι αφορά αγορές και περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η κατάκτηση ορισμένων πραγμάτων, αγαπητέ Καρκίνε, απαιτεί μεγάλες θυσίες για τις οποίες δεν είσαι ακόμη έτοιμος ψυχολογικά. Προσπάθησε να κερδίσεις λίγο χρόνο, ούτως ώστε να μπορέσεις να εξετάσεις καλύτερα τα πράγματα πριν τραβήξεις λάθος δρόμο. Οι πληροφορίες που θα μάθεις θα κρύβουν κάποια παγίδα. Δείξε προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, έχεις μεγάλο δυναμισμό και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Συζητήσεις για το μέλλον της καριέρας σου ευνοούνται. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Η πίεση που δέχεσαι καιρό τώρα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να σταματήσει. Είναι αδύνατον να βρεις τις ισορροπίες σου όταν τα αγαπημένα σου άτομα σε αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο. Μια ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει την τάξη στα πράγματα. Μην καθυστερείς να την πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα που ίσως ανακόπτουν την πορεία των επαγγελματικών σου. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σύντομα θα έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη, αγαπητέ Παρθένε, σε μια υπόθεση που καθυστερούσε εδώ και καιρό. Κάποιο άτομο ανησυχεί για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης και θα αναλάβει να βοηθήσει στην ολοκλήρωσή της. Αρχικά αυτό θα ξεκινήσει όμορφα, αλλά στην πορεία θα χρειαστεί να περιοριστεί λίγο η ανάμιξή του, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος ανατροπής του αποτελέσματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις μερικά προβλήματα στη σχέση σου, αλλά να είσαι βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι φιλίες σου, αγαπητέ Ζυγέ, έχουν αποδειχτεί το ισχυρότερο ατού σου μέσα στον χρόνο. Η αγάπη και η αφοσίωση που εισπράττεις είναι εντυπωσιακή και φυσικά το αξίζεις. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, όμως, και μην παραμελείς τους ανθρώπους αυτούς γιατί και εκείνοι σε έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα πρόσεξε τις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου και θα δεις πολλούς από τους στόχους σου να αρχίζουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση ως προς τα έσοδα. Θα δεχτείς κάποιες συμφέρουσες προτάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ένα δώρο προβλέπεται για το ζώδιό σου, το οποίο πρόκειται να δεχτείς αναπάντεχα από κάποιο άτομο που είχες καιρό να δεις. Είναι πολύ πιθανό ένα ευχάριστο, σύντομο ταξίδι σε κοντινό προορισμό. Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, οπότε εκμεταλεύσου αυτή την ευκαιρία για να ξεκουραστείς λιγάκι, γιατί το ερχόμενο διάστημα θα υπάρξουν μεγάλες απαιτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου υπάρχει μια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως με τις τόσες πολλές δραστηριότητές σου, έχεις χαθεί λίγο με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Καλό θα είναι στον οικονομικό τομέα να δείξεις προσοχή σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις, αγαπητέ Τοξότη, αναφορικά με φιλικά σου πρόσωπα, σε βάζουν συνεχώς σε ταλαιπωρία. Ασχολήσου περισσότερο με τη δική σου ζωή και περιόρισε λίγο την καλή σου πρόθεση να βελτιώσεις τον κόσμο. Υποστήριξε τις απόψεις σου, αλλά περιφρούρησε τις ισορροπίες σου που έχουν την τάση να χαθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα μπορέσετε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις μεγάλη όρεξη για αλλαγές προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ευγενική σου συμπεριφορά πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται από τους εκρηκτικούς χαρακτήρες που σε περιβάλλουν. Η ιδιοσυγκρασία σου δεν σου επιτρέπει να βρεθείς σε ρήξη, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι ψυχολογικά. Η επιρροή των πλανητών θα βελτιώσει κάπως τα πράγματα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ θα πάρεις πολύ πρωτότυπες αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Τα συναισθήματά σου είναι μπερδεμένα, αγαπητέ Υδροχόε, και ψάχνεις να βρεις τι πραγματικά θέλεις. Αποσύρσου για λίγο από τις εξελίξεις, μέχρι να βεβαιωθείς για τον εαυτό σου και μην πάρεις αποφάσεις μόνο και μόνο για να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην επιτρέπεις να σε φέρνουν στα όριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις τις άσχημες καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα αλλά έχουν πλέον περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα θελήσεις να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι προβληματικά. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν θα πρέπει να προσπεράσεις. Κάποια οικονομικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η επιτυχία βρίσκεται πολύ κοντά σου και σύντομα θα έχεις να αντιμετωπίσεις τον φθόνο κάποιων συναδέλφων. Μην πτοηθείς και συνέχισε τον δρόμο σου. Θα ακολουθήσουν νέες ευκαιρίες για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε βγάλουν από κάθε δυσάρεστη θέση. Απόφυγε περιττές συζητήσεις, γιατί αυτή την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος, δεν θα οδηγούν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές του Άρη στο ζώδιό σου, τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οι καταστάσεις θα είναι πολύ θετικές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες πρόσφατες συνεργασίες που έχεις κάνει θα προωθήσουν τα σχέδιά σου προς την ολοκλήρωση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version