ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 28/1/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 28/1/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη που από σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου, το ερχόμενο διάστημα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσεις λανθασμένες κινήσεις που έγιναν στο παρελθόν, με τρόπο που δεν θα αφήσει ίχνη. Οι συνέπειες που θα βιώσεις θα είναι ανατρεπτικές για την εξέλιξη και την προσωπική σου πρόοδο. Εστίασε την προσοχή σου στο μέλλον και μην χάνεις χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να του εξωτερικεύσεις συναισθήματα, ώστε να τον κάνεις να αισθανθεί μοναδικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, προσφέρονται στο ζώδιό σου ευκαιρίες για δράση, πολύ σημαντικότερες από εκείνες του παρελθόντος. Μην αφήσεις κανέναν να σε εμποδίσει με τις αρνητικές του σκέψεις και συγκεντρώσου στους δικούς σου στόχους δυναμικά, ούτως ώστε να τελειοποιήσεις όσα προγραμμάτισες και να ολοκληρώσεις το όραμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Είναι σίγουρο ότι θα περάσεις υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Άλλαξε τακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σύντομα θα λάβεις βοήθεια από άτομα με τα οποία δεν είχες ιδιαίτερες σχέσεις στο παρελθόν. Η εξέλιξη των καταστάσεων για το ζώδιό σου πρόκειται να είναι εντελώς διαφορετική από την αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον προκαθορισμένο τρόπο. Και εκεί που η απελπισία θα σε έχει κυριεύσει, θα έρθει η βοήθεια που θα σε επαναφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άσε στην άκρη το άγχος που έχεις για άλλες δραστηριότητες και αφοσιώσου στην προσωπική ζωή και στα αισθηματικά σου. Αυτή την περίοδο το έχεις κι εσύ πολλή ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προβλέπονται κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τα λύσεις με μεγάλη ηρεμία. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, κινήσου με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Από σήμερα ο Άρης μπαίνει στον Κριό ευνοώντας το ζώδιό σου. Οι δυνατότητες που διαθέτεις σε πολλούς τομείς είναι σημαντικές και πρόκειται να εντυπωσιάσουν ένα άτομο κύρους που θα σου προτείνει συνεργασία με ευνοϊκές συνθήκες. Άσε τον φόβο της αποτυχίας στην άκρη και επεξεργάσου προσεκτικά τις προϋποθέσεις που δημιουργούνται, ώστε να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Οικονομικά, η σημερινή μέρα επιφυλάσσει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η οικογένεια, αγαπητέ Λέων, σε στηρίζει δυναμικά, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αλλάξεις πολλά. Μην κρύβεσαι πίσω από άλλους, ανάλαβε τις ευθύνες σου και τακτοποίησε όσα εκκρεμούν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Η ζωή σου ανήκει και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί κάποιο ξεκαθάρισμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα δίνεις μεγάλη σημασία. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς για κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις, σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό αλλάζει, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, φέρνοντας εντάσεις και παρανοήσεις που θα σε κουράσουν. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε όλα αυτά, ώστε να μπορέσεις να συγκεντρωθείς στους προσωπικούς σου στόχους που είναι και οι πιο ουσιαστικοί. Οι επιφανειακές συζητήσεις πάνω σε ζητήματα που δεν σε αφορούν, μπορούν να σε βλάψουν, οπότε καλύτερα να τις αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Κριό, νέες ευκαιρίες έρχονται για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Μία σύντομη εκτίμηση αρχικά θα σε αγχώσει, αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά. Μην υπερβάλλεις και φρόντισε με απλότητα να δώσεις σε όλους να καταλάβουν τι ακριβώς μπορείς να προσφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αρκετά καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η πρόσφατη επιτυχία σου δεν ήταν αποτέλεσμα τύχης, αλλά σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης. Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αφέσου να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου και μην αγχώνεσαι για το μέλλον. Άλλωστε δεν γνωρίζεις ακόμη τα όσα θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, που θα είναι ιδιαιτέρως θετικά για σένα και τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, έχουν πλέον περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στενοχωρούσαν στη σχέση σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η κουραστική σου καθημερινότητα και οι τεράστιες απαιτήσεις της σε έχουν φέρει, αγαπητέ Τοξότη, σε πολύ δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να αναγκάζεσαι συχνά να είσαι ασυνεπής σε κοινωνικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις κάποια παρεξήγηση με αγαπημένο σου πρόσωπο, εξηγώντας πόσο δύσκολο είναι για σένα να ανταποκριθείς σε προσκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήστε κάποιες στιγμές μαζί ερωτικά και όμορφα. Εσύ που ζεις ακόμη στη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο, τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν κάποια επαγγελματικά προβλήματα. Αν δεν αναλάβεις δράση για να βάλεις μερικά πράγματα σε τάξη, θα συνεχίσεις να προβληματίζεσαι. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί η κατάσταση θα αρχίσει να ισορροπεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Από σήμερα ο Άρης μπαίνει στον Κριό, ευνοώντας το ζώδιό σου. Νέες ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία προβλέπονται, μέσα από προσκλήσεις που αρχικά θα σε αγχώσουν αλλά τελικά θα αποδειχθούν τεράστια ευκαιρία για γνωριμίες πολύ σημαντικές για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Μην υπερβάλλεις και μην αφήνεις κανέναν να αποδυναμώσει την αισιοδοξία που είναι το μεγάλο σου όπλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει όμως μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, μετά από ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο διάστημα κατά το οποίο ταλαιπωρήθηκες φτάνοντας στα όριά σου, έρχεται επιτέλους η δικαίωση και η ανταμοιβή των κόπων σου. Μην αγχωθείς και μην βιαστείς να πανηγυρίσεις, αλλά ξεκουράσου όσο μπορείς, καθώς σύντομα ένα νέο κύμα υποχρεώσεων θα σε βάλει πάλι στο τρέξιμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα κι εσύ θα αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει έναν σωστό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, ώστε να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν το όραμά σου, αγαπητέ Ιχθύ, και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πραγματοποιηθεί. Μην επαναπαυθείς όμως, γιατί η προσωπική σου κατάκτηση δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στους άλλους, αλλά κυρίως στη δική σου προσπάθεια, καθώς και στη συνέπεια και στη σοβαρότητα που θα δείξεις. Η επιτυχία για άλλη μια φορά θα είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάπως ουδέτερη η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιος στη ζωή σου, αυτή την περίοδο (με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου), θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version