Quantcast
Connect with us

LIFESTYLE

Τα ζώδια σήμερα 28/07/21

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, ο Ερμής μπαίνει από σήμερα στον Λέοντα! Επιτέλους, η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται και αν εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα την ενισχυμένη σου δημιουργικότητα σε κάθε σου τις δραστηριότητες! Θα νιώσεις σίγουρα, ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από το κοινωνικό σου περιβάλλον και προφανώς ήρθε η ώρα να πεις ένα μεγάλο ναι, στην ανεμελιά και την διασκέδαση, ώστε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και σταδιακή βελτίωση της σχέσης σου με το ταίρι σου! Με ορθή συζήτηση, πετυχαίνετε και βρίσκεται λύσεις για τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, λόγια τρυφερά και ένα μεγάλο συναρπαστικό νέο ερωτικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε παρορμητικές αγορές σήμερα, γιατί ενδεχομένως αργότερα να πιεστείς και να αγχωθείς! Επαγγελματικά, έρχονται μόνο θετικές εξελίξεις

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή στον Λέοντα από σήμερα, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια και θα μπορέσεις να βελτιώσεις τα πάντα! Είσαι εμφανώς σοβαρότερος και ωριμότερες και οφείλεις πλέον, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, κατανόηση, αλληλεγγύη, αφοσίωση στους στόχους σου και σύνεση, ιδίως στις συγγενικές σχέσεις που εξομαλύνονται! Επιπλέον, κάποια θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι, λύνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, που ακόμα σε απασχολεί, πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα και ίσως η επανασύνδεση, είναι κοντά! Αν είσαι δεσμευμένος άκου την διαίσθηση σου, αφού αυτή είναι, που θα σου δώσει την απάντηση και την λύση που θες στην σχέση σου! Καταφέρνεις να «μαντεύεις» τις προθέσεις, τις ανάγκες και τους σκοπούς του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, χωρίς όμως μεγάλες αλλαγές ή ξεκινήματα! Οικονομικά, κάποια έξτρα έξοδα θα προκύψουν σήμερα, για το σπίτι και την οικογένεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, ο Ερμής στον Λέοντα από σήμερα, θα φέρει πολλές ωφέλιμες συζητήσεις και επαφές, που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους τις λύσεις που ζητάς! Είσαι κοινωνικός, ιδιαίτερα συμπαθής, περιζήτητος και πολύ δημοφιλής! Τα εκφραστικά σου μέσα και η πειθώ σου, σε βοηθούν να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Επιπλέον ετοιμάσου, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο, βελτιώνεται μέσα από ήρεμες συζητήσεις μαζί του και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για να επωμιστεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα και έναρξη μίας νέας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα βρεις επιτέλους λύση, για ένα οικονομικό πρόβλημα! Επαγγελματικά, πες ναι, σε μία συμφωνία ή πρόταση, χωρίς δισταγμό

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα που ο Ερμής περνά στο Ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να ξεκόψεις από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς ουσιαστικά, λογικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς απόλυτα να στηριχτείς επάνω τους! Επιπλέον, μία βαθιά επιθυμία σου, εκπληρώνεται, αφού οργανώνεσαι σωστά και δες τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή και την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες καν πως ενδιαφέρεται για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην κτητικότητα και την ζήλια απέναντι από τον σύντροφο και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα! Ετοιμάσου, για αισθησιακές στιγμές μαζί του, αλλά και για έμπρακτες αποδείξεις της αφοσίωσης του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην επιτρέπεις στην αναβλητικότητα και την αφηρημάδα, να σου προκαλέσει προβλήματα στην εργασία! Η οικονομική άνοδος έρχεται σταδιακά τώρα

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, από σήμερα ο Ερμής στο Ζώδιο σου και βελτιώνει τα πάντα, αν τον εκμεταλλευτείς σωστά! Είσαι σαφώς πιο επικοινωνιακός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, θετικές ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες, βρίσκεις λύσεις και κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις και συναντήσεις! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σκοπούς και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ήρθες η στιγμή να συζητήσεις με τον σύντροφο σου, όλα τα μέχρι τώρα προβλήματα σας και να βρείτε λύσεις μόνιμες και θετικές! Οι συνθήκες, σας ευνοούν ιδιαίτερα σήμερα και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά και αποκαλύψεις κρυφών μέχρι τώρα, θαυμαστών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, όπως και οικονομικά μπορείς να αναμένεις θετικές ειδήσεις, ευκαιρίες και προτάσεις ή συμφωνίες σήμερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, οφείλεις πλέον να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Επιτέλους, μπορείς με επιτυχία να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να ενδυναμώσεις τα οράματα σου και τα όνειρα σου, όπως και την διαίσθηση σου! Εκμεταλλεύσου σε κάθε ευκαιρία το ενισχυμένο ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική διερεύνηση, συναισθηματική σιγουριά, ανασυγκρότηση ψυχολογικών δυνάμεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση και ανανέωση με την σχέση σου και τον σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγεις κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς, που θα βλάψουν τον δεσμό σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές, μετά από νέες γνωριμίες, επαφές με τις κατακτήσεις σου και χαρμόσυνα μηνύματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική εύνοια θα έχεις και μάλιστα αυτήν την φορά χωρίς καθυστερήσεις! Στον τομέα των οικονομικών, βάζεις τέλος σε λάθος χειρισμούς του παρελθόντος

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, είσαι χαρούμενος, αισιόδοξος, εξωστρεφής, κοινωνικός και έτοιμος για αλλαγές και γοργές εξελίξεις! Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, εξόδους, συναντήσεις και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής! Αλλάζεις ό,τι σε ενοχλεί και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο και όνειρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα έρθει τώρα στο δρόμο σου από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Πολύ πιθανόν μάλιστα, μία φιλία να μετατραπεί σε έναν μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μετά από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο σου, να βρείτε λύσεις, να βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους και γενικά να βελτιώσετε την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, αφού οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, φέρνουν τα αποτελέσματα που θες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που ο Ερμής περνάει πλέον στον Λέοντα, θα έχεις την ευκαιρία, να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, κυρίως κοινωνικά και επικοινωνιακά! Μπορείς, αρκεί να το θελήσεις, να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, με τον σύντροφο σου! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ημέρα για τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται σήμερα νέες αξιόλογες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Μάλιστα ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο, αναζωπυρώνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για επιτυχημένες οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες, συναλλαγές και αποφάσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής πλέον στον Λέοντα από σήμερα, μία διέλευση που πραγματικά θα σε ευνοήσει πολύ! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή, διασκεδάσεις και καλοπέραση! Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου και μπορείς πλέον, να αναμένεις χαρμόσυνα νέα, ευχάριστες ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις, συναντήσεις, ακόμα και ταξίδια! Όλη η ημέρα, σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ο ερωτισμός και η γοητεία σου, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο στο διάβα σου! Θα έχεις νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την ημέρα, αφού θα απολαύσεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με το ταίρι! Επιπλέον με μία εκ βάθους συζήτηση, βρίσκετε λύσεις σε παλαιά σας προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, φαίνονται πιο προσιτές τώρα και σίγουρα θα πετύχεις στόχους! Οικονομικά, πες όχι στα υπερβολικά έξοδα, λόγω επιπολαιότητας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με τον Ερμή να μπαίνει από σήμερα στο Ζώδιο του Λέοντα, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και βαθιές επιθυμίες! Με τον πιο ισχυρό σου σύμμαχο, την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, η ζωή σου και καταλαβαίνεις επιτέλους, ποιοι είναι πραγματικά ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου και ποιοι σε αγαπούν πραγματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα μία σημαντική ευκαιρία για νέα σχέση ή νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και παθιασμένη, που ενδεχομένως να σε κάνεις να νιώσεις βαθιά συναισθήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα συναισθηματική, αισθησιακή και παθιασμένη ημέρα με τον σύντροφο σου! Προσπάθησε μόνο να μην παρασύρεσαι σε κρίσεις ζήλιας και καταπίεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και βελτιώνεις συναδελφικές σχέσεις, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου! Μπορείς να αναμένεις μία πετυχημένη οικονομική συμφωνία ή είδηση, σήμερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον Λέοντα και ευνοούνται συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά, λόγω των δικών σου αξιοθαύμαστων εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Γενικά, θα καταφέρεις, η σημερινή ημέρα να χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία! Φυσικά να εκφράζεις και τις δικές σου ανάγκες κι όχι μόνο οι άλλοι σε σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις μία υπέροχη ημέρα στα ερωτικά σου σήμερα, αφού θα έχεις συντροφικότητα, τρυφερότητα και ηρεμία στην σχέση σου με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι εμφανισιακά και ομορφαίνεις, γεγονός αυτό, που θα σου φέρει άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές! Ναι μπορείς τώρα, να βρεις το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι απόλυτα ισορροπημένος και λογικός σε επάγγελμα και χρήμα, γεγονός που θα φέρει εύνοια και επιτυχία

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, ο Ερμής από σήμερα κινείται στον Λέοντα και εσύ πλέον, οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή εύνοια , όπως και την ικανότητα που έχεις τώρα, για οργάνωση και προγραμματισμό! Ωστόσο, ετοιμάσου για κοινωνικότητα, αφού έρχονται τρεξίματα για υποχρεώσεις, πολλές εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας! Επίσης, ευνοούνται θέματα ομορφιάς, ευεξίας, άσκησης και διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αφού σίγουρα θα απολαύσεις περιποιήσεις και φροντίδα από τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες! Είσαι ανανεωμένος εμφανισιακά, λάμπεις, τραβάς όλα τα βλέμματα και δέχεσαι χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δέχεσαι επαίνους και ανταμοιβές! Οικονομικά, τακτοποιείς επιτέλους σοβαρές εκκρεμότητες

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/

Click to comment

Απάντηση

EVENTS

Eurovision exit poll | Στην 4η θέση η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη στο eurovisionworld.com, η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» βρίσκονται στην 4η θέση, κάτω από το φαβορί Κροατία, την Ιταλία και την Ολλανδία. 

Η Ελλάδα συγκεντρώνει μέχρι αυτή τη στιγμή το 6% των ψήφων, μαζί με την Ελβετία και τη Γαλλία. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη δημοσκόπηση για την Eurovision, με τις προβλέψεις της συνήθως να επαληθεύονται.

Πέρσι , η ιστοσελίδα προέβλεψε τη νίκη της Σουηδίας, με την Λορίν, στον διαγωνισμό.

Πηγή: skai.gr

Continue Reading

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Έλενα Κώνστα καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα

Καλεσμένη της εκπομπής Μαγειρεύετε; και του Σωτήρη Καραμίντζα βρέθηκε η ραδιοφωνικη παραγωγός και dj Ελενα Κώνστα.

Η συνταγή αφορούσε κέικ με μπανάνα αλλά οι θεατές μόνο την συνταγή δεν παρακολουθουσαν με τα οσα γινόντουσαν μέσα στο πλατό!

Η ραδιοφωνικη παραγωγός πέταξε το καρφί της κατά της Ζήνας Κουτσελίνη παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη στην τηλεοπτική τους κόντρα. Ο Σωτήρης Καραμίντζας και η Έλενα Κώνστα σε τρέλα κέφια ολοκλήρωσαν τον στόχο τους καταστρεφοντας πολλές…μπανάνες!

Ολοκληρο το επεισόδιο βρίσκεται στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube με τίτλο “Μαγειρεύετε;”

https://www.youtube.com/shorts/mDmG5fuNZrQ

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en