ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 21/12/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 21/12/2016

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήσεις κανέναν, αγαπητέ Κριέ, να αποφασίσει για τη ζωή σου. Το γεγονός ότι χρειάστηκες βοήθεια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να στερηθείς την ανεξαρτησία σου και σε κανέναν δεν θα πρέπει να αφήσεις περιθώρια να περιμένει κάτι τέτοιο. Η προσωπική σου ζωή αφορά αποκλειστικά εσένα και οι αποφάσεις για το μέλλον σού ανήκουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να δεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανάμεσα σε ένα πλήθος υποχρεώσεων που καλείσαι να καλύψεις, μία ευκαιρία προβλέπεται για το ζώδιό σου. Προσπάθησε να την αξιοποιήσεις, καθώς θα βοηθήσει πολύ την υπάρχουσα αλλά και τη μελλοντική κατάσταση στη ζωή σου. Εμπιστέψου τον εαυτό σου και όχι τους άλλους και προχώρα. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου – δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν μόνο σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία ευχάριστη είδηση προβλέπεται για το ζώδιό σου η οποία θα σε απελευθερώσει από φόβους του παρελθόντος και θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Μην τρομάξεις από τις επερχόμενες αλλαγές, οι οποίες άλλωστε θα οδηγήσουν σε καλύτερη κατάσταση όλους τους τομείς της ζωής σου. Από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα πηγαίνει στην τύχη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα πρόσεξε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο δεν σε ικανοποιούν. Τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Καρκίνε, να περιορίσεις τα έξοδά σου στα απολύτως απαραίτητα και να κατανοήσεις πως οι πολυτέλειες που προσέφερες στον εαυτό σου συστηματικά δεν σε έφεραν πιο κοντά στην ευτυχία, θα επιτύχεις μεγάλα βήματα σε πολλά επίπεδα. Μην αδικείς τον εαυτό σου, επαναλαμβάνοντας λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τον αισθηματικό τομέα με αποτέλεσμα το ταίρι σου να αγχωθεί, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρ’ όλο που θα έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνεις.

ΛΕΩΝ

Η οικογένεια σε στηρίζει, αγαπητέ Λέων, και προσπαθείς να προχωρήσεις με δημιουργικό τρόπο. Σύντομα το αποτέλεσμα των κόπων σου θα αναγνωριστεί και θα δεχτείς προτάσεις για συνεργασία με πολύ καλύτερες προοπτικές αλλά και δεδομένα. Προετοιμάσου για τον νέο τρόπο ζωής στον οποίο θα οδηγηθείς σταδιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σού δίνει όλες τις θετικές της επιρροές για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να δεχτείς. Τα οικονομικά σου συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να τα ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σύντομα, αγαπητέ Παρθένε, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις προβλήματα που σου κόβουν τον δρόμο. Η πραγματοποίηση όσων επιθυμείς τώρα θα γίνει εφικτή, αλλά θα χρειαστεί προσοχή ώστε να μην επανέλθεις στην ίδια δύσκολη θέση. Αν καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη το συντομότερο, θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν. Καλό θα είναι κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις σε τάξη μερικά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα γίνουν συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά εσύ θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που είναι ακόμη στάσιμες. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχική σου διάθεση βάλλεται από χιλιάδες καταστάσεις και άλυτα προβλήματα, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά μία ανάσα φωτός θα διαφανεί ξαφνικά. Προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα τώρα, καθώς και σε συμφωνίες που καλό θα είναι να μείνουν για αργότερα. Δώσε τόπο στην οργή προκειμένου να αποφύγεις σοβαρές ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να συνεργαστείς και να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναγνώριση από σημαντικά αλλά και από αγαπημένα πρόσωπα προβλέπεται για το ζώδιό σου, κάτι που θα βελτιώσει αισθητά τη διάθεσή σου, δίνοντάς σου θάρρος για τη συνέχεια. Ασχολήσου με τη βελτίωση του εαυτού σου, του προσωπικού σου χώρου αλλά και με οτιδήποτε καλλιτεχνικό ή δημιουργικό. Το αποτέλεσμα θα σε ανανεώσει πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου σήμερα δεν θα είναι και η καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις με κάποια θέματα που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάξη που διατηρείς και η οργάνωση που διαθέτεις στην καθημερινότητά σου, αγαπητέ Τοξότη, θα εκτιμηθεί και θα σου ανατεθούν νέες ευθύνες, με ανταμοιβή που δεν περιμένεις. Είναι πιθανό να προκύψει πίεση στην καθημερινότητά σου από τις νέες αυτές ευθύνες, γι’ αυτό μην βιαστείς να δεχτείς ό,τι σου προτείνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε τώρα να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες θα σου δώσουν τόσο ερωτισμό, που κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίσει αρκετά. Κάνε κουράγιο, γιατί με σταθερά βήματα θα μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε κάποιο πολύ καλά κρυμμένο μυστικό το οποίο θα σου αποκαλυφθεί με δόλο. Μην αντιδράσεις και μην πάρει καμία θέση όταν σου ζητηθεί. Είναι καλύτερο να μην δείξεις την ταραχή που θα σου προκαλέσει αυτή η αποκάλυψη. Αργότερα θα μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες και θα μπορέσεις να αξιολογήσεις τις συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα υπάρχει αρκετός φόρτος εργασίας που δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις στο κοινωνικό περιβάλλον προκαλούν παρανοήσεις τις οποίες, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να αποφύγεις. Μην συμμετάσχεις στην ανάλυση υποθέσεων που δεν σε αφορούν άμεσα και ασχολήσου αποκλειστικά με τα δικά σου θέματα που δεν είναι καθόλου λίγα. Κράτα τις απόψεις σου για συζητήσεις μόνο με εχέμυθα άτομα που σου έχουν αποδείξει τις προθέσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές, αισθηματικά, για να βρεις αυτό που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό εξ αιτίας κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων που δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην τις αναβάλεις ξανά. Θέματα γραφειοκρατίας και ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ

Ο δρόμος που διάλεξες, αγαπητέ Ιχθύ, σε εκφράζει και το ενδεχόμενο πραγματοποίησης όσων ονειρεύεσαι φαντάζει ιδανικό. Πολύ δύσκολα όμως θα καταφέρεις να τα ολοκληρώσεις και αυτή η κούραση σε ταλαιπωρεί ψυχικά και σωματικά. Θα πρέπει να απαντήσεις με ειλικρίνεια στον εαυτό σου αν αυτό που διάλεξες πραγματικά σε ικανοποιεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σού φτιάχνει τη διάθεση και ο ρομαντισμός σου ξεχειλίζει. Θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ακούσεις αυτά που θα σου πουν οι συνεργάτες σου. Θα βοηθηθείς περισσότερο για αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version