Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/8/2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/8/2022

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα από το ζώδιο της Παρθένου, με την συμμετοχή του Άρη από τους Διδύμους! Μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο ανασύνταξης στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις, δεν παύουν όμως οι συνθήκες γύρω μας να πυροδοτούν εντάσεις και νευρικότητα. Σημαντικές νέες ενάρξεις κάνουν αυτή την περίοδο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, θα φέρει επιπλέον πρακτικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, υπόσχεται εύνοια σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να συγκρατήσεις την αντιδραστική σου συμπεριφορά, στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις, φλερτ και γνωριμίες, απλά για λόγους προσωρινής καλοπέρασης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε το υπερβολικό άγχος και την σύγχυση, εξαιτίας ενός οικονομικού ή επαγγελματικού προβλήματος που αναμένεται τώρα να προκύψει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, θα φέρει αρκετές αναποδιές σε μετακινήσεις! Επίσης, προσοχή με την οδήγηση! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, υπόσχεται εύνοια στην κοινωνική ζωή και καλή φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα επαναφέρεις παρελθοντικά προβλήματα και καυγάδες χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, πες οπωσδήποτε όχι, σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε παρασύρει τώρα λόγω πάθους, διότι θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μετρίασε οπωσδήποτε ισχυρογνωμοσύνη και οι άκαμπτες συμπεριφορές! Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν, που αφορούν το σπίτι σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, θα φέρει καυγάδες και ανατροπές κάθε είδους, που θα σε αγχώσουν! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, υπόσχεται εύνοια σε οικογενειακά θέματα και ζητήματα σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και πρόσεχε πως φλερτάρεις, γιατί θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι προκλητικός και επιθετικός σε οποιαδήποτε συνομιλία με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανυπομονησία, ο αυθορμητισμός και η μη τήρηση του σωστού προγράμματος, μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά ίσως προκύψει κάποιο έξοδο για αυτοκίνητο ή μετακίνηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, θα φέρει αποκαλύψεις που σε απογοητεύουν! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, υπόσχεται εύνοια σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, γίνε πιο υποχωρητικός με το έτερον σου ήμισυ και μην είσαι παράλογα επιθετικός μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ! Μην πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις κάποιον να σε αγαπήσει, με το «κρεβάτι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενώ προσπαθείς αρκετά στην εργασία τελευταία, θα υπάρξουν λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Περιόρισε την τάση σου για αλόγιστη σπατάλη χρημάτων και αντιμετώπισε με ψυχραιμία κάποιες ξαφνικές ανατροπές στον οικονομικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, προστάτεψε όλες τις κοινωνικές και διαπροσωπικές συναναστροφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου. Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, θα φέρει ισχυρούς τσακωμούς, στον φιλικό σου τομέα! Μην τραβάς το σκοινί και μην προκαλείς! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, υπόσχεται εύνοια που αφορά τα κεκτημένα και τις αξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες απρόσμενες συγκυρίες, θα σου φέρουν καυγάδες και ίσως ρήξεις σοβαρές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η ιδανική ημέρα, για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις ή προσεγγίσεις προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν σοβαρές ανατροπές που θα σε αγχώσουν και θα φέρουν τα “πάνω-κάτω”! Κράτα την λογική και την ψυχραιμία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Παρθένε, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, θα σε εκθέσει αρνητικά, στην κοινωνική σου ζωή! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, υπόσχεται νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε απαγορευμένες και παράνομες σχέσεις, διότι σίγουρα θα εκτεθείς! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε πρώην έρωτες, γιατί θα πληγωθείς και δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις την κατάσταση ύστερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται συνεχώς και απρόσμενα, γεγονός που θα σε αγχώσει πολύ! Οικονομικά, θα μετανιώσεις σήμερα κάποια παλαιά λάθη!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Πολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Ζυγέ! Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου απέναντί τους! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, θα φέρει αναποδιές σε μετακινήσεις και κοινωνικές επαφές! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, υπόσχεται μία θετική αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία, θα φέρει πολλές κόντρες και ίσως ρήξεις με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε να μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Μην χάσεις έναν φίλο, απλά επειδή τώρα τον είδες τον ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δυστυχώς κάποια σχέδια σου θα ανατραπούν, γι’αυτό να είσαι προετοιμασμένος! Προσοχή πολύ σε έξοδα και σπατάλες αλόγιστες σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, θα φέρει μία αποκάλυψη ενός κρυφού εχθρού ή αντιπάλου και θα σοκαριστείς! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, υπόσχεται βοήθεια από φίλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική σου ζωή είναι ιδιαίτερα σημαντική την σημερινή ημέρα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, με μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική. Κάποια ξαφνικά οικονομικά προβλήματα ή ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τοξότη Δίδυμε, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, συνομιλίες, γνωριμίες, ειδήσεις και νέα. Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, θα φέρει ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, υπόσχεται εύνοια σε θέματα κοινωνικής εικόνας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν λόγια και κουβέντες που θα σε κλονίσουν και θα σε ξαφνιάσουν με αρνητικό τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό και ευχάριστο εαυτό σου κα αυτό φέρνει κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα επαγγελματικά και οικονομικά το παρακάνεις με τα ρίσκα και ίσως το μετανιώσεις. Μην χρησιμοποιείς ρίχνεις ευθύνες και βάρη στους άλλους!

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

«ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024» | Άσκηση σεισμού στις εγκαταστάσεις του Σανατορίου Καβάλας

Στην ετήσια περιοδική άσκηση σεισμού με την κωδική ονομασία “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024”, προχώρησε το πρωί  πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 η πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας, σε συνεργασία με λοιπούς συναρμόδιους φορείς. Η άσκηση πραγματοποιείται  στο παλαιό Νοσοκομείο Καβάλας – Σανατόριο για εκπαιδευτικούς και πρακτικούς λόγους.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναμονή για την επίλυση σειράς προβλημάτων οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου

Tα προβλήματα του αγροτικού τομέα συνεχίζονται σε όλη την χώρα όπως και στην Π.Ε Καβάλας, με τους αγρότες του Δήμου Παγγαίου ακόμα να βρίσκονται σε αναμονή για την επίλυση παλαιότερων προβλημάτων αλλά και αποζημιώσεων για τα προβλήματα αυτά. Σύμφωνα μάλιστα με τον πρ. του αγροτικού Συλλόγου Παγγαίου, κ. Γρηγόρη Γρουζίδη οι οαγροτικοί σύλλογοι έχουν κάνει αρκετές ενέργειες για να βρούν λύση στα ζητήματ τους και μάλιστα πριν απο λίγες ημέρες οι ίδιοι έφτασαν μέχρι και το Υπουργείο.

Την ίδια ώρα εκτός απο την αναμονή για τα κονδύλια οι αγρότες τον μήνα Απρίλιο αναμένουν να λάβουν και κάποιες βοηθητικές επιδοτήσεις.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συναυλία της χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Η.Π.Α. και του Μουσικού Σχολείου Καβάλας

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η συναυλία της χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Νέα Υόρκη) West Point Glee Club και ενός τμήματος του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, που διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2024 ο Δήμος Καβάλας!
Η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης γέμισε από νωρίς, καθώς δεκάδες Καβαλιώτες και φίλοι της μουσικής από γειτονικές περιοχές, έσπευσαν για να απολαύσουν ένα ποικίλο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.
https://youtu.be/_HoZ_vpLdww

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en