ΚΑΒΑΛΑ

Τα “Ελευθέρια” Χρυσούπολης συνεχίζονται με θεατρικές παραστάσεις και προβολές ταινιών

Οι εκδηλώσεις για την επέτειο των 107 χρόνων από την απελευθέρωση της Χρυσούπολης και της ευρύτερης περιοχής από την Βουλγαρική κατοχή, συνεχίζονται με δύο θεατρικές παραστάσεις.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό θέατρο Ζαρκαδιάς, οι δημότες θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν τη Θεατρική παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα και τα Άγρια Φύλλα», μία παιδική οικογενειακή παράσταση.

Η παράσταση, μέσα από την αφήγηση, με στοιχεία κωμωδίας, καθώς και εργαλεία λαϊκού θεάματος (μαριονέτες, μάσκες, ζωντανή μουσική, θέατρο σκιών) έχει στόχο να εμπνεύσει και να παρουσιάσει μία μικρογραφία της ζωής ενός ανθρώπου. Να τον ενθαρρύνει να συνεχίσει να πορεύεται, να ελπίζει, να ανακαλύπτει συνεχώς τον εαυτό του και τις δυνάμεις του, να πιστεύει στον εαυτό του. Να μάθει να καλλιεργεί την αισιοδοξία του, ώστε να γίνει ένας άνθρωπος έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε είδους κάλεσμα και δυσκολία που του επιφυλάσσει η ζωή.

Την παράσταση σκηνοθετεί η Έλενα Μαυρίδου, ενώ συμμετέχουν οι Δήμητρα Κούζα, Έλενα Μαυρίδου και Γιώργος Μαυρίδης.

Στη συνέχεια την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 το πρόγραμμα των Ελευθερίων εκδηλώσεων κλείνει στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ζαρκαδιάς με την κωμωδία «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη, σε σκηνοθεσία Αντώνη Κρόμπα.

Πρόκειται για μία Western κωμωδία με φόντο την Κρήτη, γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα! Μια δυναμική μάνα με τα δίδυμα παιδιά της, ένας ανεκπλήρωτος καουμπόικος έρωτας, ένα τρελό κυνήγι θησαυρού, ένα κρυμμένο διαμάντι που βγάζει στη φόρα κρυμμένα μυστικά, ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και πολλή μεγάλη τρυφερότητα!

Πρωταγωνιστούν:  Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Γιάννης Φραγκίσκος, Φιόνα Γεωργιάδη.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι ο Θερινός Κινηματογράφος «Σινέ Ρεξ» λειτουργεί καθημερινά στον χώρο του Μουσείου Λόγου & Τέχνης με καθημερινές προβολές.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/07

20:50 : Ηρακλής (μεταγλωττισμένη παιδική ταινία)

22: Η Εποχή των Παγετώνων (μεταγλωττισμένη παιδική ταινία)

22:15 : :15 : Ο Ηλίας του 16ου (Ελληνική κωμωδία)

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/07

20:50  Ο Καλός ο Κακός και ο Άσχημος (Western ξένη κωμωδία)

ΚΥΡΙΑΚΉ 19/07

20:50 : Πίτερ Παν (μεταγλωττισμένη παιδική ταινία)

22:15 : Τσάρλι Τσάπλιν (κωμωδία εποχής)

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version