ΚΑΒΑΛΑ

Τα διόδια στην Παράκαμψη είναι μακριά, ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ

Το πρωί του Σαββάτου βρισκόταν στην Καβάλα ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ Απόστολος Αντωνούδης. Συνόδευσε την υπουργό Κατερίνα Νοτοπούλου, παρακολούθησε την επίσκεψη, συμμετείχε στη σύσκεψη με θέμα την υποχώρηση της γέφυρας μπροστά από το παλιό νοσοκομείο.

Επί της ευκαιρίας, απευθύναμε ερώτηση στον κ. Αντωνούδη αναφορικά με τα διόδια στην παράκαμψη. Το θέμα θίχτηκε κατά τη συζήτηση σχετικά με τη γέφυρα που υποχώρησε, αφού το γεγονός συνδυάζεται με την πρωτοβουλία της ΑΕ για τη λειτουργία επιπλέον διοδίων και μάλιστα το λανθασμένο σημείο της παράκαμψης.

Ενώπιον της κ. Νοτοπούλου, σχετική παρατήρηση διατύπωσε ο Άρης Βέρρος. Η συζήτηση δεν επεκτάθηκε, αν και απαντώντας στην ΠΡΩΙΝΗ ο κ. Αντωνούδης ήταν πολύ συγκεκριμένος. Σημείωσε ότι η κατάρρευση της γέφυρας δεν επηρεάζει διόλου τα προγραμματισμένα διόδια στην παράκαμψη. Γι’ αυτά, διευκρίνισε η εταιρεία περιμένει την έκδοση της απόφασης περιβαλλοντικών όρων, διαδικασία που εκκρεμεί στο υπουργείο περιβάλλοντος.

Όταν ο Απόστολος Αντωνούδης ρωτήθηκε για την τακτοποίηση των γραφειοκρατικών λεπτομερειών προκειμένου να αρχίσει εκ νέου το έργο, παρατήρησε ότι θα μεσολαβήσει χρόνος αναμονής τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2019. Η πρόβλεψη του κ. Αντωνούδη θεωρείται ευχάριστη αφού τα διόδια καθυστερούν. Είναι ωστόσο αληθινή, μιας και το καλοκαίρι του 2019 είναι ακόμη μακριά. Άλλωστε, οι πράξεις της Εγνατίας Οδού που είναι συνεχιζόμενες για το συγκεκριμένο έργο δεν υποδηλώνουν κάτι τόσο μακρινό.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version