Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τάσος Μπακασέτας για το Ελλάδα – Κόσοβο: «Θα δώσουμε τα πάντα για τον Δημήτρη Λημνιό»

Ο Τάσος Μπακασέτας αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με Κόσοβο.

Ο άσος της Τράμπζονσπορ παραδέχθηκε ότι η ψυχολογία της ομάδας επηρεάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη τους και τόνισε ότι όλοι στην Εθνική είναι περισσότερο αποφασισμένοι από ποτέ για να πάρουν άλλη μια νίκη την οποία και αφιερώσουν στον Δημήτρη Λημνιό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας:

Για την ομάδα και το γεγονός ότι έχει περισσότερες εμπειρίες:
«Σαν ομάδα παρουσιαζόμαστε πιο έμπειροι. Είναι παιδιά με περισσότερες παραστάσεις κι είμαστε και πιο αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδο. Παλεύουμε κάθε φορά για να κερδίσουμε και τα καταφέρνουμε. Το πιο σημαντικό είναι όμως η διάρκεια. Πρέπει να παλέψουμε για να σταθεροποιηθούμε σε αυτό το επίπεδο και να γυρίσει η Ελλάδα σε μεγάλη διοργάνωση».

Για το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια:
«Οι ατομικές διακρίσεις πάντα είναι ωραίες, αλλά χωρίς νίκη δεν έχουν νόημα. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που έχω σκοράρει σε τρία παιχνίδια αλλά πιο χαρούμενος που συνδυάστηκαν με νίκες. Το έχω καταφέρει γιατί έχω πολύ καλούς συμπαίκτες. Η διάρκεια είναι το πιο σημαντικό οπότε θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο».

Για το γεγονός ότι και τα τρία γκολ έχουν έρθει με παρόμοιο τρόπο:
«Είναι ένα δυνατό στοιχείο που έχω ως ποδοσφαιριστής αλλά παίζει ρόλο και η θέση που επιλέγει να σε βάλει ο προπονητής. Αλλά αυτά είναι περισσότερο θέμα του πώς κινήσε μέσα στο γήπεδο και της κατάλληλης τοποθέτησης. Είναι δυνατό μου χαρακτηριστικό όταν βρίσκομαι εκεί νιώθω αυτοπεποίθηση για να σκοράρω και με τα δύο πόδια».

Για το αν θα αλλάξει η ποδοσφαιρική μας φιλοσοφία, δεδομένου ότι για χρόνια ήταν πιο αμυντικογενής:
«Για μένα δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο. Εχουμε δείξει ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν χρειάζεται ούτε να τρελαινόμαστε, ούτε να το παίρνουμε χαλαρά. Άξια κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια, πρέπει όμως να ξέρουμε πού πατάμε. Είναι υποχρέωσή μας να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο. Το ποδόσφαιρο αλλάζει οι διαφορές στις εθνικές ομάδες μικραίνουν. Είμαστε και αμυντική και επιθετική ομάδα. όλοι μαζί κάνουμε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, θα μπορούσαμε στο τελευταίο παιχνίδι να είχαμε βάλει και περισσότερα. Αμυντικά το έχουμε… τερματίσει με μηδέν παθητικό, αλλά και επιθετικά τα πήγαμε καλά».

Για τον τραυματισμό του Λημνιού:
«Μετριάστηκε η χαρά μας, ήταν πολύ σημαντικός και είναι ακόμα εντός κι εκτός γηπέδου ο Δημήτρης. Δεν μπορείς όμως να αφήνεις τέτοια περιστατικά να σε ρίχνουν, πρέπει να δεις τη θετική πλευρά είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας να του δώσουμε χαρά, θα δώσουμε τα πάντα και για τον Δημήτρη και ευελπιστούμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια:
«Ανέκαθεν παίζει ρόλο η παρέα… ειδικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων είναι ίσως το πιο σημαντικό. Είναι επιτυχία που το λέτε κι εσείς και το βλέπετε και στο γήπεδο».

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en