ΑΓΡΟΤΙΚΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Σύσκεψη για τον ΤΑΠ: Κερδίσαμε μία μάχη, όχι τον πόλεμο…

Νέα σύσκεψη για το θέμα του αγωγού ΤΑΠ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι με τους εμπλεκόμενους φορείς να συζητούν τα αποτελέσματα της συνάντησης του δημάρχου Κ. Σιμιτσή και των δύο προέδρων του ΤΕΕ και του ΓΕΩΤΕΕ στην Αθήνα με τον υπουργό ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη και τους εκπροσώπους της εταιρίας.
Ο κ. Βασιλειάδης έκανε μία αναφορά για την σύσκεψη στην Αθήνα με Μανιάτη, λέγοντας πως «είμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και απέδωσε η προσπάθεια μας, η εταιρία δεν ήξερε να απαντήσει στον υπουργό, ίσως για κερδίσει χρόνο», ενώ σημείωσε «δεν ξεκινάμε από μηδενικη βάση αλλά κερδίσαμε μία μάχη». Τέλος ανέφερε τους 3 τομείς επιχειρημάτων που περιλαμβάνουν τα Τεναγη, τον Σταθμό Συμπίεσης στις Σέρρες, και την γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας.
Ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου κ. Καλπακίδης είπε «ζητήσαμε να σταματήσει η ταυτοποίση των κτημάτων για τις αποζημιώσεις από την εταιρία» ενώ συμπλήρωσε πως η εταιρία επιχειρηματολογώντας υποστήριξε ότι αφού περνά ο αγωγός της ΔΕΣΦΑ μπορεί και ο ΤΑΠ αλλά στην πραγματικότητα δε περνά καταρίπτοντας το επιχείρημα της εταιριας που προσπαθεί όπως σημείωσε να κερδίσει χρόνο.
Τέλος ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ζ. Μυστακιδης, επανέλαβε το 3πτυχο επιχειρημάτων, λέγοντας πως κερδίσαμε μια μάχη όχι τον πόλεμο, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για άλλες περιοχές ότι δε λειτουργησαν με τόση σύμπνοια όσο εδώ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version