ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύριζα Καβάλας | Δηλώσεις με αφορμή την Πανελλαδική Απεργία

Με αφορμή την σημερινή πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και των αντιδράσεων που προκάλεσε το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή όλου του κόσμου της εργασίας σε αυτήν, βγήκε στην επιφάνεια όσο ποτέ άλλοτε ο καιροσκοπισμός και η ιδιοτέλεια όλων των εδώ και 3 δεκαετίες φυσικών αυτουργών της διάλυσης και της απαξίωσης των ενώσεων των εργατικών σωματείων.

Είναι πολύ λογικό για τους βολεμένους εργατοπατέρες, διότι έτσι έχουν συνηθίσει οι εκφραστές του ΝΑΙ σε ΟΛΑ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), να μπερδεύουν την απεργία με τις κομματικές εκδηλώσεις και το κόμμα με το συνδικάτο.

Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν είχαν ως ταξικό πρόταγμα την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας, αλλά ως κυβερνητικοί συνδικαλιστές υπάκουαν στα κελεύσματα των κάθε είδους Φούχτελ.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν γνωστά στον κόσμο με την παρουσία τους στα κινήματα και στους δρόμους, και όχι από τα κανάλια και ως ακόλουθοι των βουλευτών.

Ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούμε να στηρίζουμε τους αγώνες του κόσμου της εργασίας και είμαστε μέσα στις κινηματικές διαδικασίες ενάντια στους εκβιασμούς των δανειστών που μας επιβάλλουν εκβιαστικά το Μνημόνιο.

Εξάλλου, οι κατηγορίες που μας επιρρίπτουν για προεκλογικό καιροσκοπισμό, κάθε άλλο παρά πραγματικές είναι, αφού αυτοί και όχι εμείς, βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version