ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Ν. Καβάλας | Ενημερωτικές δράσεις δασοπροστασίας-πυρασφάλειας

Με  την έναρξη της Αντιπυρικής περιόδου 2020, ο Σύλλογος Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Ν. Καβάλας, στα πλαίσια της δραστηριοποίησής του στην Πολιτική Προστασία, διενεργεί σειρά ενημερωτικών δράσεων με θέμα τη δασοπροστασία – πυρασφάλεια.

Αξιοποιώντας το δυναμικό και τις γνώσεις των μελών του Συλλόγου σε θέματα δασοπροστασίας και πυρασφάλειας, που έχουν αποκομίσει  από την πολυετή τους σταδιοδρομία ως ενεργοί πυροσβέστες, ο σύλλογός μας πραγματοποίησε τις δύο πρώτες από μια σειρά ενημερωτικών δράσεων.

Η πρώτη ενημέρωση με θέμα: «Περιφλεγής Δασοπονικά Είδη – Δασικές πυρκαγιές» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/05/20 στις 17.00 και η δεύτερη με θέμα: «Παρουσίαση και χρήση υλικών δασοπυρόσβεσης» το Σάββατο 16/05/2020  και ώρα 17.00 στον περιβάλλοντα χώρο του Φ.Ο.Κ. με συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου μας.Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο διπλωματούχος ειδικός δασικής προστασίας, Ατζεμιδάκης Παρασκευάς.

Με γνώμονα τον εθελοντισμό, ο σύλλογός μας  συνεχίζει  την προσφορά του τόσο στην Πολιτική Προστασία όσο και στο κοινωνικό σύνολο.

Με τιμήΟ Πρόεδρος

Κωνσταντινίδης Ιορδάνης

Τηλ. 697 983 3488

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version