ΕΚΛΟΓΕΣ

Σύγχυση στην ΝΔ | “Άμεση σύγκληση της Κ.Ο. της ΝΔ για να προσδιορίσει την περαιτέρω διαδικασία”

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που μας πλήγωσε όλους. Ένα απαράδεκτο γεγονός, που έπληξε την εικόνα και το κύρος της μεγάλης Παράταξής μας.
Παρότι γνωρίζουμε τους υπεύθυνους, δεν είναι η ώρα καταλογισμού ευθυνών.
Ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, ως τη μόνη προβλεπόμενη καταστατική διαδικασία προτείνω την άμεση σύγκληση, ακόμα και απόψε, του αρμοδίου οργάνου, το οποίο μπορεί να προσδιορίσει και τη διαδικασία».

Επίσης με Δελτίο Τύπου η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στις 13:00, το μεσημέρι.

Οι ανακοινώσεις όλων, υποψηφίων, ομάδων βουλευτών και οργάνων της ΝΔ σε συνδυασμό με την απουσία ανακοίνωσης από τον αρχηγό της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δηλώνει αν μη τι άλλο μια βαθιά σύγχυση στο κόμμα, για τον τρόπο που πρέπει να ξεπεραστεί η κρίση.

Το λάθος ήταν ότι δεν ανακοινώθηκε άμεσα, ακόμα και με την ίδια ανακοίνωση αναβολής της εκλογικής διαδικασίας, η ΝΕΑ ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η κρίση που βιώνει η ΝΔ σήμερα.

Ας προχωρήσει λοιπόν η ανακοίνωση της ΝΕΑΣ ημερομηνίας ώστε να φύγει μπροστά το κόμμα και να αλλάξει η ΑΤΖΕΝΤΑ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version