ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδιασμός για την καταπολέμηση της φτώχειας στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Η καταπολέμηση της φτώχειας στην Περιφέρεια ΑΜΘ φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στην λίστα ιεράρχησης των προβλημάτων της νέας διοίκησης της Περιφέρειας. Την προσεχή Παρασκευή προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την συζήτηση και την υποβολή προτάσεων για την στρατηγική που θα ακολουθήσει η περιφέρεια στο ζήτημα της φτώχειας, που αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι.

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. α) Συζήτηση – λήψη απόφασης επί του σχεδίου «Κατάρτιση Περιφερειακής Στρατηγικής για την Κοινωνική Ένταξη και την Καταπολέμηση της Φτώχειας (ΠεΣΚΕ) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», που απορρέει από την υποχρέωση υλοποίησης του περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014 -2020.
  2. β) Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την κατάρτιση της ΠεΣΚΕ, υποβολή προτάσεων και δράσεων για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού στην ΠΑΜΘ.

H συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Elisso στην Ξάνθη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version