ΕΒΡΟΣ

Συνεχίζουν τα παράπονα των Εβριτών για τα αεροπορικά ναύλα από και προς Αλεξ/πολη

Μεγάλη φαίνεται να είναι η αγανάκτιση των Εβριτών και κυρίως των Αλεξανδρουπολιτών οι οποίοι στέλνουν μηνύματα έντονης δυσαρέσκειας στο e-evros.gr, αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων της Aegean με προορισμό την Αθήνα και την Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα.

Αρκεί μόνο μια διερεύνηση στο διαδίκτυο για τις τιμές όπου και ο πιο “άσχετος” όπως χαρακτηριστικά λένε, μπορεί να κατανοήσει πως συμφέρει πολύ περισσότερο ένα ταξίδι στην Ευρώπη παρά στην Αθήνα.

Εαν δε η χειραποσκευή ξεπερνάει τα προβλεπόμενα από την εταιρεία κιλά, έστω και κατά μισό, τότε αλίμονο στον ταξιδιώτη, ο οποίος θ’ αναγκαστεί εκτός από την τιμή της πανάκριβης αεροπορικής του βόλτας, να βάλει κι άλλο το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας επιπλέον το ποσό των 35 ευρώ.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που αρκετοί φορείς της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου συνολικά, αποφάσισαν να μεριμνήσουν για το εν λόγω σοβαρό ζήτημα το οποίο αναγκάζει τους Εβρίτες να βρίσκονται σε καθεστώς αποξένωσης από την πρωτεύουσα, μια προσπάθεια για την οποία δεν έχουμε νεότερες εξελίξεις και δε γνωρίζουμε τη μετέπειτα πορεία της.

Αξίζει δε ν’ αναφερθεί πως στην περίπτωση που τεθεί ζήτημα υγείας για κάποιον ακρίτα, τα πράγματα γίνονται τραγικά αφού  στην Ελλάδα του 2016, δεν είναι τίποτα προσιτό, ούτε καν τα αυτονότητα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version