ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Συνεχίζονται οι ενημερώσεις φορέων στους πολίτες για τους τρόπους αντιμετώπισης πυρκαγιάς

Νέα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης την οποία συγκάλεσε ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του δήμου Καβάλας, Θόδωρος Τζατζάρης, ο οποίος μαζί με τον υποπυραγό της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καβάλας, Απόστολο Καραολάνη ενημέρωσαν και απάντησαν σε ερωτήματα εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων της Καβάλας για το τι πρέπει να γίνει σε ενδεχόμενο πυρκαγιάς, αλλά και πως ο κάθε πολίτης ξεχωριστά μπορεί να συνεισφέρει και να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο κ. Τζατζάρης επίσης σημείωσε πως πρέπει να τυπωθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό προς τους πολίτες της Καβάλας για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Ακόμα οι ενημερώσεις είναι συνεχείς σε όλο το νομό, καθώς στην Θάσο βρέθηκε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Νίκος Μπαλατσούκας, όπως και ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας της ΠΕ Καβάλας Σταύρος Κιβράκης.
Επίσης αρκετός λόγος γίνεται και για τις παράκτιες κατοικίες που είναι περιφραγμένες και εμποδίζουν τον δρόμο προς την θάλασσα. Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και στο Παληό Καβάλας, όπως ανέφερε στο ΕΝΑ η περιφερειακή σύμβουλος Κατερίνα Γεροστεργίου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version