ΚΑΒΑΛΑ

Συνεχίζονται οι δωρεάν μαστογραφίες από τον σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου

Ο Σύλλογος των Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται η προσφορά Μαστογραφιών στις Γυναίκες του Νομού της Καβάλας μέχρι την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020. Οι γυναίκες μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία συλλόγου  Κών/νου Παλαιολόγου 9 ( Πρώην ΠΙΚΠΑ). Όπου τηρούνται αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Τον Οκτώβριο πρόκειται ο σύλλογος να εκδόσει και το ετήσιο ημερολόγιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία του συλλόγου διατίθενται και περούκες καινούριες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι κατά την διάρκεια της μαστογραφίες τηρούνται επίσης όλα τα μέτρα και πριν από μετά απο κάθε μαστογραφία απολύμανση του χώρου.

Παρακαλούνται οι Συμπολίτισσές να προσέλθουν στα γραφεία μας  Κών/νου Παλαιολόγου 9 ( Πρώην ΠΙΚΠΑ). Τηρούμε αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και παρακαλούμε και  από τις προσερχόμενες το ίδιο. Η προσφορά είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρακαλούμε να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες για να κάνουν αυτή την σωτήρια προληπτική εξέταση.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version