ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συνεχίζεται το σίριαλ με τις ναυτιλιακές εταιρίες | Πλοίαρχος εμπόδιζε την με το σώμα του τον καταπλου του Στελιος Φιλιαγκος!

Νέες καταγγελίες φτάνουν στα ΜΜΕ της πόλης από την εταιρία Όσιος Δαυίδ και την στάση της Κοινοπραξίας απέναντι στην εταιρία και στο πλοίο Στέλιος Φιλιάγκος που έκανε το δρομολόγιο Καβάλα Θάσος.

Σύμφωνα με τον κ. Φιλιάγκο «Ο πλοιαρχος του Θασος 2 εμπόδισε με το σώμα του τον καταπλου του επιβατηγού οχηματαγωγού Στελιος Φιλιαγκος θέτοντας χωρις λόγο σε κίνδυνο τη ζωή του, την ασφάλεια του νέου πλοιου και κυρίως των επιβαινόντων στο λιμάνι της Θασου χθες στις 16:25 το μεσημέρι». Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος «Απομακρύνθηκε απο την Λιμενική Αρχή , πλην όμως το πλοιο του απέπλευσε κανονικά στις 1700 απο Λιμενα , χωρις να τηρηθούν τα προβλεπόμενα». Από την άλλη πλευρά η Λιμενική αρχή που κλήθηκε να δώσει τέλος στο επεισόδιο και να προστατεύσει τόσο τον πλοιαρχο του Θασος 2 όσο και τους επιβαίνοντες, αρνείται για πολλοστή φορά να τοποθετηθεί για το περιστατικό. Καλό θα ήταν πάντως και οι ιθύνοντες του Λιμεναρχείου να παρέχουν καλύτερη ενημέρωση για την προστασία πάνω από όλα του επιβατικού κοινού.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version