ΔΡΑΜΑ

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στη Δράμα | Κλειστά τα σχολεία για σήμερα Τρίτη

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία σε ολόκληρο τον νομό Δράμας για σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ατυχημάτων και να να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των μαθητών. Την ίδια ώρα δεν λείπουν τα προβλήματα στους δρόμους που λόγω της κακοκαιρίας ενέχουν πολλούς κινδύνους.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται από την Δευτέρα (26/02/2018), ενώ στα λευκά έχει ντυθεί το σύνολο σχεδόν του νομού Δράμας. Απαραίτητο κρίνεται τα οχήματα που κινούνται εκτός της πόλης και όχι μόνο να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Η έκταση της χιονόπτωσης καθώς και η συσσώρευση του χιονιού  σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, στα όρια του νομού,  απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις.

Η ανακοίνωση του δήμου Δράμας για την μη λειτουργία των σχολείων σήμερα

“Με απόφαση του δημάρχου Δράμας, κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου και κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση  Α’ και Β΄ Εκπαίδευσης Ν. Δράμας, την Τρίτη 27/02/2018 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου Δράμας και όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, εξαιτίας του ολικού παγετού, του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή”.

dramini.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version