ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης, 2-0 τον Λεβαδειακό (video)

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League σημείωσε τη Δευτέρα ο Άρης. Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 2-0 του Λεβαδειακού στη Θεσσαλονίκη στο ματς που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League κι έτσι έπιασαν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Πάκο Ερέρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 22ο λεπτό με πέναλτι του Γιουνές, ο οποίος με εκτέλεση… αλά Πανένκα νίκησε τον Επασί, μετά την παράβαση που υπέπεσε ο Σαβαντόγκο στον Γκαρσία.
Πάντως πριν το 1-0, η ομάδα της Λιβαδειάς στο 18΄ είχε μία καλή ευκαιρία όταν το σουτ του Μαρκόφσκι εξουδετέρωσε ο Κουέστα, σε μια στιγμή που ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς είχε τραυματιστεί ο Δεληζήσης και του παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες.
Ο Λεβαδειακός  δεν κάμφθηκε από το εις βάρος του γκολ και στο 42΄ο Νανγκίς με σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών των γηπεδούχων πριν αυτή καταλήξει άουτ.

Στο 44ο λεπτό υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή στον αγώνα, καθώς έσβησε ο ένας από τους δύο προβολείς στη Θύρα 2 αλλά μετά από λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε η βλάβη και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έψαξε το δεύτερο γκολ, φτάνοντας σε αυτό στο 57ο λεπτό με σκόρερ τον Γκαρσία, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Γιουνές με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Λεβαδειακού.
Πάντως στο 65΄ ο Μαρκόφσκι έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει, καθώς κέρδισε πέναλτι από τον Δεληζήση. Ο Σέρβος άσος ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση αλλά ο γκολκίπερ Κουέστα έπεσε σωστά και απέκρουσε την μπάλα.

Ως τη λήξη του ματς ο Άρης δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα κι έτσι κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη για πρώτη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο οποίο έδωσαν βροντερό παρών οι οπαδοί του.

Kίτρινες: Γκάμα, Βέλεθ, Δεληζήσης – Ναγκίς, Φαβάρο, Σουμπίνιο

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Ματίγια (75′ Σιώπης), Μπάσα, Ματέο, Γκάμα (68′ Κολάσο), Ντιγκινί (84′ Παυλίδης), Γιουνές

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Φαβάρο, Σουλαιμόν, Νανγκίς (75′ Μάνγκα), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (63΄Χατζηλάμπρος), Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (86′ Ιωαννίδης), Ντα Σίλβα

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version