Quantcast
Connect with us

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις (ΞΑΝΘΗ)‏

Συνελήφθη χθες (8-6-2016) το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, μετά από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι χθες το πρωί, στην Ξάνθη, ευρισκόμενος εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του, προέβαινε σε ακόλαστη πράξη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πυροβολισμοί στα Διαβατά με έναν τραυματία Πυροβολισμοί στα Διαβατά με έναν τραυματία

Επεισόδιο με πυροβολισμούς κι έναν τραυματία σημειώθηκε σε οικισμό Ρομά, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ένας 19χρονος πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον τριών προσώπων, με συνέπεια να τραυματίσει στο κεφάλι έναν εξ αυτών, ηλικίας 34 ετών. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του 19χρονου με 27χρονο, κατά την οποία οι δύο άντρες φαίνεται να καβγάδισαν. Ακολούθως, ο νεαρός δράστης αναζήτησε με το αυτοκίνητό του τον 27χρονο, τον οποίο εντόπισε στο μπαλκόνι σπιτιού μαζί με τον 34χρονο (τραυματία) κι ένα ακόμη άτομο, 26 ετών. Ο 19χρονος άνοιξε πυρ μέσα από το όχημά του, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο τραυματισμός.

Στο σημείο κλήθηκε συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., ενώ στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήγαγαν αστυνομικοί εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του 19χρονου (στο Κορδελιό), ένα πιστόλι που έφερε γεμιστήρα με τρία φυσίγγια.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θεσσαλονίκη | Συνελήφθη 27χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 27χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε από 16χρονη ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά την καταγγελία της ανήλικης, αστυνομικοί τον συνέλαβαν, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 27χρονος προσέγγισε αιφνιδιαστικά την ανήλικη, καθώς αυτή περπατούσε επί της οδού Δημ. Γούναρη, και τη θώπευσε στο στήθος. Στη συνέχεια, ο ίδιος φέρεται να την εξύβρισε, με την 16χρονη να καλεί σε βοήθεια.

Αρχικά ο κατηγορούμενος απομακρύνθηκε από το σημείο, αλλά εντοπίστηκε κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα.

Πηγή: ΑΠΕ, newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δράμα | Ρίσκαρε, συνελήφθη και μπήκε σε περιπέτειες ιδιοκτήτρια καταστήματος

Η ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Δράμα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία. Η υπόθεση περνάει στα χέρια εισαγγελέα…

Η ίδια ευελπιστούσε ότι θα έβγαζε παράνομα χρήματα, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως τελικά βρέθηκε με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα στη Δράμα. Ο λόγος για μια ιδιοκτήτρια καταστήματος που διέθετε παράνομα προς πώληση παιδικά αθύρματα.

Ειδικότερα, στο στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα της συλληφθείσας, όπου βρέθηκαν να διατίθενται προς πώληση χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής 82 συσκευασίες που περιείχαν 4.100 παιδικά αθύρματα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Πηγή: newsit.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en