ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναντήσεις Στελεχών της Ν.Δ. με τους Αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού, Βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος συναντήθηκαν με τους νέους Αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα και κ. Ιωάννη Καρατζιά.
 
Οι συναντήσεις είχαν ως κύριο αντικείμενο την αντιμετώπιση του τεράστιου προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος της χώρας.  
 
Διαβεβαίωσαν, ταυτόχρονα, ότι το ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Σώματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής είναι διαρκές, πραγματικό και ουσιαστικό.
 
Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας συζήτησαν, επίσης, ζητήματα που αφορούν στην αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών, την εύρυθμη λειτουργία του Σώματος, θέματα προσωπικού, αλλά και την αναγκαιότητα ενίσχυσης του Σώματος με κατάλληλο – ικανό υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
 
Με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για την προετοιμασία ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, την ενίσχυση του Σώματος με τους εποχικούς πυροσβέστες (1.500) και εναέρια μέσα, καθώς και την προμήθεια αναγκαίων μέσων προστασίας, οχημάτων – ελαστικών.  
 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version