Quantcast
Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Συνάντηση Τέρενς Κουίκ με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη

Συνάντηση εργασίας με τον απερχόμενο ΑΜ-Θ Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη είχε σήμερα (16.06.14) στην Κομοτηνή ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ», του οποίου είναι επικεφαλής.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ροδόπης Κώστας Βουζουκίδης και ο Πολιτευτής ΑΝΕΛ Καβάλας Γιώργος Τσακίρης. (Και οι δύο υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες με τον Τέρενς Κουίκ).

Η συζήτηση είχε ως βάση το Πρόγραμμα της Περιφέρειας 2014-2020, κυρίως σε σχέση με το ΕΣΠΑ. Επεκτάθηκε, όμως, και σε σημαντικά ζητήματα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, η ΕΟΖ, ο χρυσός, τα αντιπλημμυρικά του Έβρου, τα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής Λαθρομεταναστών κλπ.

Συμφωνήθηκε, εν όψει μιας διευρυμένης σύσκεψης που θα γίνει την άλλη εβδομάδα, με την συμμετοχή νεοεκλεγμένων ΑΜ-Θ Δημάρχων και των Επικεφαλείς των Περιφερειακών Συνδυασμών που κατέβηκαν στις Εκλογές, να υπάρξει και νέα συνάντηση του Άρη Γιαννακίδη με τον Τέρενς Κουίκ.

Επίσης, συμφωνήθηκε να υπάρξει και ξεχωριστή συνάντησή του με τους Γενικούς Διευθυντές της Περιφέρειας, για πιο εξειδικευμένη παρουσίαση των πιο σημαντικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, που θα «τρέξουν» τα επόμενα χρόνια για την Περιφέρεια.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Η συνάντηση με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη ήταν πολύ χρήσιμη. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα κι έχω την εντύπωση ότι και οι δυο χρησιμοποιήσαμε τη γλώσσα της αλήθειας.

Πιστεύω ότι ανταλλάξαμε χρήσιμες απόψεις για πολλά σημαντικά ζητήματα, που αφορούν στην Περιφέρεια, έτσι ώστε ο Συνδυασμός εθνικού σκοπού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ», του οποίου είμαι επικεφαλής, να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα. Όχι μόνο για την διευρυμένη σύσκεψη της επόμενης εβδομάδας, αλλά και για τις ευθύνες που αναλαμβάνουμε από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, ξεκαθαρίζοντας από ΤΩΡΑ, ότι λευκή επιταγή ο Συνδυασμός μας δεν δίνει σε κανέναν στα καθήκοντα που θα ασκήσουμε στην επόμενη πενταετία στην ΑΜ-Θ Περιφέρεια.

Φυσικά εγγυώμεθα πλήρη στήριξη σε οτιδήποτε σχέδιο είναι θετικό για τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Μετά την Κομοτηνή ο Τέρενς Κουίκ με τον Γιώργο Τσακίρη επισκέφτηκαν την Ξάνθη κι είχαν συνεργασία με τα τοπικά στελέχη του Συνδυασμού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ».

Αργά το απόγευμα θα έχουν και αντίστοιχη συνεργασία και στην περιοχή της Καβάλας.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος

Τα κάλαντα του Λαζάρου άκουσε το πρωί του Σαββάτου 27 Απρίλιου ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Μαρκόπολος στο γραφείο του απο μαθητές Μουσικών Σχολείων που βρίσκονται στην πόλη της Καβάλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Αδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδίαν” αλλά και απο την Πανηπειροτική Ενωση Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Υποτονική η κίνηση το Σαββάτο πρίν την Μ. Εβδομάδα στην λαϊκή αγορά της Καβάλας

Υποτονική ήταν ηκαταναλωτική κίνηση στην λαϊκή αγορά της Καβάλας, το Σάββατο πριν την μεγάλη εβδομάδα με τις προσδοκίες των επαγγελματίων που περίμεναν αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον να πέφτουν έξω, ωστόσο είναι αισιοδοξοι οτι η καταναλωτική κίνηση θα παρουσιάση άνοδο κατα την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ενω την ίδια ώρα υπάρχει έντονη ανησυχία για την διασύνδεση των μηχανιμάτων POS με τις ταμειακές μηχανές με την προθεσμία να εκπνέει για όλους τους επαγγελαμτίες την Μ. Τρίτη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πασχαλινό μπαζάρ απο τον Σύλλογο ΠΝΟΗ

Όπως κάθε έτσι και φέτος ο Σύλλογος ΠΝΟΗ, πραγματοποιήσε το Πασχαλινό του μπαζάρ, στο κέντρο της πόλης, με τους πολίτες της Καβάλας, να αγγαλιάζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σύλλογους ΠΝΟΗ, βοηθάει παιδιά και ευαλωτές οικογένειες όλο τον χρόνο και ο καθένας μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια του αυτή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en