Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση Γ. Πασχαλίδη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού στη Καβάλα

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης καλωσόρισε σήμερα τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και καλό του φίλο κ.Λευτέρη Αυγενάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη μας, στα πλαίσια του κυβερνητικού προγράμματος για επίλυση των προβλημάτων  του αθλητισμού και προώθησης του αθλητικού ιδεώδους, το οποίο βρήκε έναν πανάξιο  και άοκνο εργάτη στο πρόσωπο του σημερινού Υφυπουργού.

Με δεδομένη την αγάπη του προς τον αθλητισμό και τη νεολαία, όπως μαρτυρά και η επί χρόνια ενασχόλησή του με το μπάσκετ, ο Γιάννης Πασχαλίδης συμμετείχε σε όλες τις συναντήσεις που είχε ο κ.Αυγενάκης με φορείς της Αυτοδιοίκησης και του  καβαλιώτικου αθλητισμού, τονίζοντας την ανάγκη δημιουργίας αθλητικών υποδομών αλλά και της βελτίωσης και συντήρησης αυτών, η οποία θα επιτευχθεί με την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας και του Δήμου , στον οποίο ανήκουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, όπου  συζητήθηκαν με το Δήμαρχο Καβάλας κ.Θεόδωρο Μουριάδη θέματα αναφορικά με τις αθλητικές υποδομές του Δήμου καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων σε χώρους που διαθέτει ο Δήμος Καβάλας. Εν συνεχεία,  επισκέφτηκαν το Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” προς επιτόπια εξέταση των προβλημάτων που υπάρχουν, ενώ συζητήθηκε  και το ζήτημα της κατασκευής στεγάστρου αλλά και της ριζικής βελτίωσης των υποδομών στίβου και προπονήσεων των αθλητών. Μάλιστα, ο  Υφυπουργός συνομίλησε και με αθλητές που προπονούνταν εκείνη την ώρα στο στάδιο, οι οποίοι του εξέθεσαν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ, παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.Χρήστου Μέτιου, αλλά και του Δημάρχου Καβάλας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Αυγενάκης,  μετά από πρόσκληση του Γιάννη Πασχαλίδη, θα επισκεφθεί όλους τους Περιφερειακούς Δήμους, προκειμένου να εξετάσει επιτόπου τις αθλητικές  εγκαταστάσεις που διαθέτουν.

Με γνώμονα πάντα το κοινό καλό και με κοινή συνισταμένη τη συνεργασία όλων των φορέων ώστε να αναζητηθούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την εκτέλεση των απαραίτητων έργων, τόσο από τις πιστώσεις του Υπουργείου όσο και από Περιφερειακά και Δημοτικά προγράμματα, πρόκειται να επέλθουν τεράστιες βελτιώσεις στο χώρο του καβαλιώτικου αθλητισμού.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Πεζοδρομείται η Παραλιακή Οδός της Καβάλας από την Πρωτομαγιά

Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρίθ.9/6/25-4-2024 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Εθν. Αντίστασης από την διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ έως την διασταύρωση με την οδό Δαγκλή, για το χρονικό διάστημα από 1-5-2024 έως και 30-9-2024 για τις ώρες 16.00 έως 06.00 της επομένης ημέρας.

Η ως άνω απαγόρευση δεν θα ισχύσει την Παρασκευή 24 Μάϊου 2024 λόγω της διεξαγωγής των εκδηλώσεων της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ».

Η πρόσβαση για έκτακτες περιπτώσεις ανάγκης θα γίνεται από την οδό Μητροπολίτου Χρυσοστόμου .

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δειτέ ζωντανά στο Enachannel | Η ακολουθία του Νυμφίου απο τον Ιερο Ναό Προφήτη Ηλία

Δείτε καθημερινά από το ENACHANNEL σε απευθείας μετάδοση, τις ακολουθίες τις Μ. Εβδομάδας.

Μ. Δευτέρα στις 19:30, σε ζωντανή μετάδοση η ακολουθία του Νυμφίου απο τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Καβάλας.

Δείτε ζωντάνα εδώ:

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πένθιμες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας

Η Ορχήστρα παιάνισε έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών μπροστά από το Δημαρχείο.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en