ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Συνάντηση Γ. Πασχαλίδη με Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για Τενάγη και αγροτικά θέματα

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη, με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων, προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, που πλήττεται σημαντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Επίσης, ο Βουλευτής, παρουσία και των υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καβάλας, αναφερόμενος για μία ακόμη φορά στο πολύ κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης των πλημμυρών στα Τενάγη Φιλίππων το οποίο επηρεάζει την αγροτική παραγωγή, ζήτησε τη συνεργασία όλων ώστε να δοθεί μία άμεση και οριστική λύση.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον κ.Αντιπεριφερειάρχη για την εποικοδομητική συνάντηση και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε για το θέμα των Τεναγών, για την επίλυση του οποίου καταβάλλω συνεχείς προσπάθειες.

Συζητήσαμε επί πολλών θεμάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Πιστεύω ότι με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για τον τόπο μας.»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version