Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση Αλεξιάδη με τους βουλευτές Καβάλας | Στην ατζέντα το παλιό νοσοκομείο

Στην καβάλα βρίσκεται στο πλαίσιο των ολιγοήμερων διακοπών που του χορήγησε το μέγαρο Μαξίμου ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όπου μίλησε με τους 3 κυβερνητικούς βουλευτές και άλλα κομματικά στελέχη. Στη συζήτηση που έγινε ξεχώρισε το θέμα του παλιού νοσοκομείου.

Ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε τη διάθεση του δημοσίου να παραχωρήσει στον Δήμο Καβάλας το ακίνητο αλλά με τους γνωστούς όρους. Νωρίτερα χθες ο κ. Αλεξιάδης έδωσε στη δημοσιότητα την αλληλογραφία που είχε με τη δήμαρχο για το ίδιο θέμα. Η ενέργεια του αυτή φαίνεται να έγινε σκόπιμα προκειμένου να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της επιστολής της κ. Τσανάκα.

Όπως αναφέρει στις δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης με αφορμή την συνάντηση της Πέμπτης είναι πως ο δήμος θα πρέπει να καταθέσει μία συγκεκριμένη πρόταση για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου.

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα από την πλευρά της σημειώνει πως το θέμα πρέπει να συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και με τον κ. Αλεξιάδη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en