ΥΓΕΙΑ

Συμβουλές ομορφιάς για σούπερ πολυάσχολες γυναίκες

Το ότι δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσετε την ομορφιά σας. Μια πολυάσχολη γυναίκα, δεν χρειάζεται χρόνο, αλλά τρόπο για να διατηρήσει την ομορφιά της. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά χρήσιμα τιπς, που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας.

1. Φροντίστε τα μαλλιά σας.
Ένα κούρεμα, για να κρατάει τη φόρμα και το σχήμα του, χρειάζεται “φρεσκάρισμα” κάθε 6 εβδομάδες περίπου. Αν όμως δεν έχετε αυτά τα 30-60 λεπτά που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το κούρεμά σας στην εντέλεια, σύντομα τα μαλλιά σας θα αρχίσουν να έχουν ψαλίδα, και το χτένισμά σας να μην κρατάει, όσα προϊόντα κι αν χρησιμοποιείτε. Καλό είναι να ορίσετε το επόμενο ραντεβού σας τη στιγμή που θα ανανεώσετε την κουπ σας και να φροντίσετε να μην κανονίσετε τίποτα εκείνο το πρωινό/απόγευμα.

2. Χρησιμοποιήστε primer.
Στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας, η χρήση ενός primer, πριν το κανονικό make-up μάλλον μοιάζει με… πολυτέλεια! Ωστόσο, αυτές οι ελαφριές, λεπτόρρευστες λοσιόν εξομαλύνουν την επιδερμίδα σε τέτοιο βαθμό, που η ανάγκη για μέικαπ και κονσίλερ σχεδόν εξαλείφεται! Τα primer είναι πολύ καλά ιδιαίτερα για τις γυναίκες με ώριμη επιδερμίδα, καθώς βελτιώνουν την ικανότητα της επιδερμίδας να ανακλά το φως, χαρίζοντας μια όψη νεότητας. Αν, τελικά βαφτείτε στη συνέχεια, το μακιγιάζ σας θα παραμείνει αναλλοίωτο όλη μέρα- έτσι, δεν θα χρειαστεί να χάσετε χρόνο για να κάνετε κάποια διόρθωση στη διάρκεια της ημέρας.

3. Ζουμ στα φρύδια.

Τις φορές που δεν έχετε χρόνο να κάνετε καλά καλά ντους, η περιποίηση των φρυδιών σας μοιάζει σίγουρα με πολυτέλεια. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια, θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο νέα και πιο λαμπερή, ακόμη και χωρίς ίχνος σκιάς. Αν τα φρύδια σας θέλουν πολλή δουλειά, αφεθείτε στη φροντίδα ενός ειδικού.

4. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα εργαλεία.

Μήπως το τσιμπιδάκι σας δεν είναι πολύ ακριβές για να καθορίσετε τα φρύδια σας με ακρίβεια, ή τα απλικατέρ του makeup σας δεν σας εξασφαλίζουν βέλτιστο αποτέλεσμα; Με τα λάθος εργαλεία, όχι μόνο δεν θα κάνετε γρήγορα τη δουλειά που πρέπει, αλλά δεν θα πετύχετε και καλό αποτέλεσμα. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να πετάμε τα πολύ μικρά απλικατέρ που περιέχουν οι συσκευασίες των σκιών και των ρουζ- γιατί δεν βοηθούν να απλώσουμε καλά το προϊόν και δεν μπορούμε να τα πιάσουμε και να τα κατευθύνουμε με ακρίβεια και αντ΄αυτών να επενδύσουμε σε ένα σετ επαγγελματικών πινέλων.

5. Προσοχή στο στέγνωμα των μαλλιών.

Στεγνώστε όσο περισσότερο μπορείτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα, πριν βάλετε το σεσουάρ στην πρίζα. Θα κάνετε τον μισό χρόνο για να τα στεγνώσετε.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version