ΔΡΑΜΑ

Συγχαρητήρια για τις σημαντικές διακρίσεις δραμινών αθλητών απο τον δήμαρχο Δράμας

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής και συγκινημένος που δραμινοί αθλητές κατακτούν υψηλά βάθρα του αθλητισμού. Σε μια κοινωνία που καθημερινά αντιμετωπίζει διάφορες δυσκολίες, οι αθλητές αυτοί μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές και μας κάνουν υπερήφανους ως δραμινούς.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Μελίνα Γρηγοριάδου, η οποία κατάφερε να κατακτήσει το πανελλήνιο ρεκόρ στο ακόντιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθησαν στη Σερβία, στον Παύλο Μπόιτσιο, που κατέλαβε τη πρώτη θέση στα 100 μέτρα με εμπόδια, στη Νικολέτα Κυνατίδου, η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 800 μέτρα και στη Παρασκευή Μουρούζη. Επιπλέον, οφείλω να συγχαρώ και τους προπονητές και τις οικογένειες των αθλητών μας.

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου και τα συγχαρητήρια μου και στους δραμινούς αθλητές του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμεΑ «Οι Αγωνιστές» οι οποίοι συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ και που κατάφεραν να κατακτήσουν εννιά μετάλλια. Αξίζουν οι θερμότερες ευχές μου σε όλους αυτούς τους αγωνιστές του αθλητικού στίβου, αλλά και του στίβου της ζωής. Συγχαίρω ολόψυχα τον Λάζαρο Μαρίγκο, τον Δημήτρη Μπόσκο, την Ελένη Τσεντεμεϊδου, τον Κωνσταντίνο Αράπη, την Νίκη Βαλαμίου, τον Γεώργιο Σιδηρόπουλο, τη Βάσω Μητρούση, τον Αναστάσιο Γρηγοριάδη και την Μαρία Παπαμαρίνου, καθώς επίσης και τους προπονητές τους, Ανέστη Διβανίδη και Νάντια Καραμήτσιου, και τη συνοδό Σοφία Ξιγιντζή. Οι επιτυχίες και η αγωνιστικότητα όλων αυτών των αθλητών δίνει κουράγιο και δύναμη να αγωνιζόμαστε ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο. Είναι οι άξιοι εκπρόσωποι της δραμινής κοινωνίας, του αθλητισμού και της ανθρωπιάς.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, και στις μικρές ηλικιακά, αλλά σπουδαιές αθλήτριες Βαρβάρα Μιχαηλίδου, Αλεξάνδρα Μιχαηλίδου, Βασιλεία Ιωάννου, Τζίνα Σαουλίδου, Μαργαρίτα Δαλάκα, Δήμητρα Γουδάκη, Νικολέτα Ευθυμιάδου, Αριάδνη Γουδάκη και στις προπονήτριες Ελένη Μακρή και Βασιλεία Κερατίδου του ΣΕΓ Δράμας για τα μετάλλια και τις διακρίσεις των αθλητριών στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και όλους τους δραμινούς αθλητές που καθημερινά αγωνίζονται, μας προσφέρουν τις διακρίσεις τους και που η κατάκτηση των στόχων τους μας γεμίζει με ψυχική ικανοποίηση και μας οπλίζει με θέληση, θάρρος και ελπίδα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version