ΚΑΒΑΛΑ

Συγκινητική και ιδιαίτερη γιορτή της μητέρας από τον Α΄ΔΠΣ  Ελευθερούπολης

Μια πολύ όμορφη γιορτή με ιδιαίτερα συγκινητικό χαρακτήρα διοργάνωσε ο Α΄ΔΠΣ  Ελευθερούπολης, χθες, Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, στο Αμφιθέατρο της έδρας του δήμου Παγγαίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, ως ημέρας  εορτασμού της μητρότητας και των ευχαριστιών προς τη μητέρα.

 Όλα τα δρώμενα, στα οποία είχαν ενεργό ρόλο πάντοτε τα νήπια, είχαν ως αποδέκτη όλες τις μητέρες του κόσμου, αλλά και κάθε παρούσα μητέρα ξεχωριστά, αγγίζοντας, με τον τρόπο αυτό, και πάντοτε με την καθοδήγηση των βρεφονηπιοκόμων, κάθε «ευαίσθητη χορδή» της εορταζόμενης μητέρας.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης, παράλληλα, τέθηκε το γεγονός, ότι τη σημερινή εποχή, που η εργαζόμενη μητέρα πλήττεται από τη μεγάλη κρίση, και όχι μόνο την οικονομική, οφείλουμε να δείξουμε ακόμα περισσότερο την ευγνωμοσύνη και τη συμπαράστασή μας σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Χρήστος Μποσμπότης, ο αντιπρόεδρος, Πέτρος Καλένης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι, Στέργιος Παπαευθυμίου και Αποστολία Δημητρακούδη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version