Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Συγκέντρωση υπογραφών για το σχέδιο Περιγιαλίου

Την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας κι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν, είτε πριν την ημερήσια διάταξη, είτε στην ημερήσια διάταξη, είναι το γνωστό θέμα επανίδρυσης και επαναλειτουργίας του 21ου Νηπιαγωγείου.

Γι΄ αυτό το λόγο προετοιμάζονται να παραστούν στη συνεδρίαση εκπρόσωποι του συλλόγου των εκπαιδευτικών του Νομού Καβάλας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Πρόθεσή τους είναι το Δημοτικό Συμβούλιο να προτείνει στην Πρωτοβάθμια, επανίδρυση και επαναλειτουργία του νηπιαγωγείου, με κατάλληλο χώρο λειτουργίας του κτήριο της Παιδόπολης, που αδειάζει, αφού αποχωρεί από αυτό για το 20ο Δημοτικό σχολείο του Περιγιαλίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Εν τω μεταξύ ούτε τη Δευτέρα πρόκειται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η κινητοποίηση των κατοίκων και οικοπεδούχων του Περιγιαλίου, που ζητούν πάγωμα της διαδικασίας πληρωμής της εισφοράς σε χρήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύλλογος έχει συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο Γ. Γραμμένο, το θέμα ν΄ απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά τον 15αύγουστο, σε μία από τις συνεδριάσεις που θα γίνουν μετά τις 20 Αυγούστου.

Ο Σύλλογος Κατοίκων Περιγιαλίου συγκεντρώνει υπογραφές κατοίκων της περιοχής και οικοπεδούχων,  που συμφωνούν με την πρότασή του να μην βεβαιωθούν στην εφορία οι εισφορές σε χρήμα. Οι υπογραφές που έχουν ως τώρα συγκεντρωθεί είναι περίπου 500, η συλλογή τους συνεχίζεται, οργανωμένα, κυρίως τις απογευματινές ώρες, στα γραφεία του συλλόγου.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en