ΚΑΒΑΛΑ

Στο πλευρό των ναυτεργατών το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Καβάλας

Το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Καβάλας καταδικάζει τις δικαστικές διώξεις που έχουν εξαπολύσει οι ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην γραμμή Καβάλας-Θάσου σε βάρος του Ενιαίου Συνδικάτου Ναυτεργατών Ν.Καβάλας.

Στις 23 Ιούνη δικάζονται 20 εν ενεργεία και 8 συνταξιούχοι ναυτεργάτες γιατί έπραξαν το αυτονόητο, αγωνίστηκαν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

Η αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, που καταργεί συλλογικές συμβάσεις και κάθε εργασιακό δικαίωμα, που εμπορευματοποιεί υγεία και παιδεία, που διώκει-τρομοκρατεί, χτυπά όποιον αγωνίζεται, πρέπει να βρει την καθολική αντίδραση του λαϊκού κινήματος.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους ναυτεργάτες εν ενεργεία και συνταξιούχους, τους καλούμε να μην κάνουν πίσω, οι διώξεις αυτές αποτελούν τίτλος τιμής.

Καλούμε όλα τα μέλη μας στη Θάσο να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση συμπαράστασης που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 23 Ιούνη στις 9 το πρωί έξω από τα δικαστήρια στον Λιμένα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version